Horoscopul zilei de azi, 21 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 21 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 noiembrie 2011




Berbec:
Este o zi prin excelenţă dedicată relaţiilor sociale şi de prietenie. Berbecii ar putea avea excese de personalitate.




Taur:
Ziua este excelentă călătoriilor, deplasărilor sau implicării în activităţi ce vizează străinătatea. Taurii ar putea să experimenteze stări contradictorii, de la hiperactivitate la căderi bruşte.




Gemeni:
Alegi să-ţi îndrepţi atenţia către lecturarea unei cărţi de calitate. Poate fi o zi a introspecţiei, în care aceşti nativi să ierte pe cineva şi să se împace cu ei înşişi.




Rac:
Ai parte de aspecte favorabile în ceea ce priveşte relaţiile. Planurile cu bătaie lungă se pot relansa acum pentru Raci, care pot să privească cu mai multă încredere spre ceea ce îi aşteaptă.




Leu:
Eşti responsabil şi muncitor. Leii pot să sucească minţile oricui, sunt seducători, aduc orice discuţie în punctul unde vor ei să ajungă.




Fecioară:
Ai parte de o zi excelentă dacă alegi să te concentrezi asupra activităţilor recreative. E un moment de confirmare a unor valori pentru Fecioare şi de remodelare a unor credinţe profunde.




Balanţă:
Eşti melancolic, tinzi să fugi cu gândul în trecut şi să deschizi sertarul cu amintiri. Balanţele se pot baza acum pe fondurile altora, care s-ar putea să le fie puse la dispoziţie.




Scorpion:
Eşti avantajat acum dacă ai de susţinut un discurs în faţa unui număr de oameni. Scorpionii pot atrage în viaţa lor oameni, parteneri, asociaţi sau colaboratori deosebiţi.




Săgetător:
Este un moment propice pentru a găsi, căi, metode sau mijloace de a spori sau de a învesti resursele băneşti. Săgetătorii trebuie să nu se pripească şi să tragă concluzii greşite.




Capricorn:
Eşti ambiţios, perseverent, conştiincios, dornic să te afirmi. Poate fi o zi excelentă pentru activităţile recreative sau pentru practicarea ori descoperirea unui hobby.




Vărsător:
Alegi să te retragi departe de mulţime şi de zgomot. Vărsătorii ar trebui să-şi dedice exclusiv ziua celor de acasă.




Peşti:
Este o zi în care merită să concretizezi orice gând legat de un proiect. Peştii pot fi inspiraţi, pot veni cu idei salvatoare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS