Horoscopul zilei de azi, 2 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 2 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 2 noiembrie 2011




Berbec:
Segmentul financiar este destul de tensionat. Evită să te suprasoliciţi, întrucât organismul este destul de sensibil în aceste zile.




Taur:
Ai tendinţa să te manifeşti extrem de posesiv în relaţia cu persoanele apropiate. Unii prieteni îşi arată acum adevărata faţă.




Gemeni:
O zi care-ţi poate aduce emoţii şi stres. Încearcă să vezi unde s-au strecurat greşeli în desfăşurarea unor activităţi profesionale.




Rac:
Neajunsurile financiare te motivează şi ambiţionează să iei măsuri radicale. Ai nevoie de flexibilitate şi adaptabilitate în toate situaţiile care apar.




Leu:
Astăzi rişti să faci greşeli regretabile. Negocierile sau orice discuţii legate de vreo afacere ar fi bine de lăsat pe altădată.




Fecioară:
Angrenarea în jocuri de culise, intrigi şi strategii ascunse ar trebui evitate. Poţi conştientiza ce nu e în regulă într-o relaţie apropiată, eventual sentimentală.




Balanţă:
Fii prudent în ce priveşte plasarea resurselor financiare. Pot apărea consecinţele unor decizii mai vechi.




Scorpion:
Există o uşoară tendinţă spre manipularea celor din jur şi a talentelor lor. Nu lua de bun chiar tot ce auzi şi nici tu nu promite mai mult decât poţi face.




Săgetător:
Lucrul cu documente sau colaborarea cu străinătatea necesită atenţie sporită. E posibil să ai parte de tot felul de surprize, nu prea plăcute.




Capricorn:
Sunt posibile accese de posesivitate şi gelozie. Există riscul să te împiedici, să te loveşti sau să scapi din mână tot felul de lucruri.




Vărsător:
O zi numai bună pentru a reflecta la unele decizii pe care le-ai luat. E posibil să te trezeşti cu datorii mai mari decât ştiai.




Peşti:
O zi destul de solicitantă şi provocatoare. Încearcă să nu iei personal chiar tot ce ţi se spune.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS