Horoscopul zilei de azi, 17 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 17 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 noiembrie 2011




Berbec:
O zi favorabilă tuturor activităţilor educative. Este foarte important să eviţi să abuzezi de puterea personală, mai ales dacă deţii o funcţie de conducere.




Taur:
Este posibil ca evenimentele de astăzi să-ţi accentueze nişte temeri şi inhibiţii legate de viitor. Poţi identifica o nouă metodă de creştere a eficienţei muncii şi a veniturilor.




Gemeni:
Relaţiile şi comunicarea sunt foarte importante. Ziua de astăzi poate aduce tensiuni în relaţia cu un prieten, în urma suspiciunilor pe care le ai în privinţa acestuia.




Rac:
Succesul profesional şi posibilitatea de a-ţi creşte veniturile depinde de capacitatea de a fi deschis. Este o zi şi o perioadă cu potenţial karmic, din care mai ales Racii din prima decadă au de învăţat lecţii preţioase.




Leu:
Te bucuri de atenţie din partea tuturor, eşti jovial şi optimist. Poţi realiza acum că în anumite privinţe nu ţi-ai respectat propriul adevăr.




Fecioară:
S-ar putea ca astăzi să te concentrezi mai mult asupra familiei şi căminului. Te afli într-o relaţie căreia nu-i mai vezi rostul şi în care te simţi din ce în ce mai limitat.




Balanţă:
Ziua este pe placul tău, pentru că îţi oferă posibilitatea de a fi în comunicare deschisă cu cei din jur. S-ar putea să ai senzaţia că toată lumea vrea ceva de la tine.




Scorpion:
Inspiraţia te ajută astăzi să descoperi noi calităţi şi abilităţi pe care nu credeai că le ai. Unii nativi ar putea simţi că se află la capătul unui drum profesional şi îşi doresc un nou început.




Săgetător:
Eşti foarte curajos şi deschis când vine vorba de exprimarea opiniilor personale. Se pare că întâmpini tot felul de blocaje de natură financiară.




Capricorn:
O zi numai bună pentru a sta puţin pe margine şi a contempla imaginea de ansamblu. Se vor ivi oportunităţi la care visezi demult.




Vărsător:
Se pot contura noi aspiraţii şi proiecte de viitor. Evită pe cât posibil discuţiile cu iz de ceartă şi fii ceva mai discret.




Peşti:
Fii perseverent şi ai încredere în alegerile pe care le faci. Stai departe de compromisuri sau de împrumuturi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS