Horoscopul zilei de azi, 16 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 16 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 16 noiembrie 2011




Berbec:
Este momentul unui nou început. S-ar putea să ai parte de un dar providenţial, de o mână de ajutor neaşteptată sau un noroc venit din senin.




Taur:
Ai toate şansele ca astăzi să pui capăt unei situaţii confuze şi complicate. Fii atent la oamenii pe care-i întâlneşti în aceste zile.




Gemeni:
Vrei mai multă eficienţă în ceea ce faci. Astăzi te prinzi care este direcţia de urmat, care este rolul tău într-un context social mai larg.




Rac:
O zi de maximă fertilitate în ce priveşte iubirea. Fii atent la mesajele pe care le primeşti şi la informaţiile care ajung la tine.




Leu:
Inspiraţia şi intuiţia te ajută astăzi să schimbi ceva în bine. Astăzi se pot rezolva pe neaşteptate o serie de probleme sau blocaje de natură financiară.




Fecioară:
Ziua de astăzi poate aduce o schimbare fundamentală în ce priveşte abordarea relaţiilor cu cei din jur pe viitor. E posibil să fii surprins în mod plăcut.




Balanţă:
O zi în care este activată în mod favorabil zona banilor şi bunurilor materiale. Aşa că profită de această zi!




Scorpion:
Ziua de astăzi poate aduce reformularea atitudinii în raport cu ceilalţi. Cei care se exprimă prin artă sunt în mod deosebit avantajaţi.




Săgetător:
Este o zi preţioasă, în care vin informaţii utile. Astăzi ai putea fi nevoit să-ţi abandonezi programul, pentru a sărbători ceva în familie.




Capricorn:
Iată o zi excelentă pentru revizuirea unor aspiraţii şi planuri de viitor. Astăzi îţi poţi schimba în mod neaşteptat părerea despre unii oameni.




Vărsător:
Este o zi care poate marca un nou început. Singura recomandare de făcut este să ai curaj să te exprimi!




Peşti:
O zi în care inspiraţia, intuiţia şi imaginaţia sunt la cote maxime. Îndrăzneşte să-ţi asculţi inima şi să schimbi ce e de schimbat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS