Horoscopul zilei de azi, 15 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 15 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 15 noiembrie 2011
Berbec:
Ziua este prielnică activităţilor de autocunoaştere şi dezvoltare personală. Ocupă-te de activităţi uşoare şi încercă să stai mai mult cu tine însuţi.
Taur:
Este bine să te concentrezi asupra lucrurilor rămase nerezolvate. O întâlnire sau un dialog cu o persoană importantă îţi va oferi informaţii preţioase.
Gemeni:
O zi favorabilă relaţiilor sentimentale. Încercă să discuţi cu şeful sau cu o persoană cu autoritate despre evoluţia ta profesională.
Rac:
Încearcă să eviţi polemicile, excesele culinare sau cheltuielile exagerate. Chiar dacă se ivesc aspecte mai puţin plăcute, treci peste ele fără nici o problemă.
Leu:
Dacă apar discuţii cu partenerul de viaţă încearcă să eviţi luarea unor decizii sub impulsul momentului. Ar fi bine să laşi pragmatismul de o parte şi să te ocupi şi de laturile spirituale ale vieţii.
Fecioară:
Te poţi bucura de un câştig, de susţinerea unei persoane în cadrul unui proiect. Este o zi bună pentru a verifica şi pune la punct ce nu este pe placul tău.
Balanţă:
Eşti foarte creativ şi orice idee ai acum, merită să fie concretizată. Atenţie la sănătate! Foloseşte doar remedii naturiste şi evită pe cât posibil vizitele sau dialogurile medicale.
Scorpion:
Evită să intri în discuţii aprinse cu un membru al familiei. Este un moment propice pentru reuniuni interesante şi distractive cu familia şi prietenii apropiaţi.
Săgetător:
Familia este foarte importantă pentru tine astăzi. Este o zi favorabilă pentru cei care doresc să se implice în activităţi caritabile.
Capricorn:
Te poţi bucura de o reuşită dacă te implici cu adevărat. Chiar dacă sunt piedici în realizarea celor propuse, cu răbdare şi discernământ depăşeşti toate obstacolele.
Vărsător:
Eşti susţinut în cazul în care ai de dat un examen sau de prezentat o lucrare în faţa unei comisii. Ai nevoie să găseşti un echilibru între planul material şi cel spiritual al vieţii.
Peşti:
O zi favorabilă muncii de autocunoaştere datorită intuiţiei şi capacităţii de introspecţie de care dai dovadă. Dacă strici acum unele relaţii sau colaborări nu le mai poţi reface.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS