Horoscopul zilei de azi, 14 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 14 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 14 noiembrie 2011




Berbec:
Ziua este prielnică activităţilor de autocunoaştere. Berbecii vor să înţeleagă mai bine care este locul şi rolul lor social, putând să aibă revelaţii legate de modul în care îi priveşte lumea.




Taur:
Ziua este favorabilă activităţilor care necesită multă răbdare. Taurii pot fi astăzi contactaţi de colegi sau de foşti colaboratori, care să-i întrebe de sănătate.




Gemeni:
Ai undă verde în a face orice te inspiră. Gemenii pot să îşi gestioneze foarte bine timpul, să facă planuri concrete legate de carieră şi de viaţa socială.




Rac:
Sunt favorabile activităţile care vizează casa şi căminul. Racii se pot lăsa cumva în voia celor din jur, care le oferă ce au nevoie.




Leu:
Pot apărea unele probleme ce necesită atenţia şi timpul tău. Leii ar putea să se confrunte cu o mini-criză de personalitate, cu un orgoliu rănit.




Fecioară:
În cazul în care alegi să pleci la drum asigură-te din timp că este totul pregătit şi încearcă să eviţi excesul de viteză. Aceşti nativi pot percepe acum intuitiv nevoile partenerului.




Balanţă:
Sunt avantajaţi în special toţi nativii care sunt implicaţi în activităţi artistice. Balanţele vor deveni mai serioase şi mai responsabile.




Scorpion:
Ziua este excelentă activităţilor care implică munca de autocunoaştere. Scorpionii sunt dispuşi să îşi asume riscuri şi, cine ştie, e posibil să fie inspiraţi la jocurile de noroc.




Săgetător:
Ziua este prielnică relaţiilor sociale, activităţilor de grup, proiectelor sau relaţiilor de prietenie. Săgetătorii găsesc un prilej de bucurie.




Capricorn:
Alegi să-ţi petreci ziua concentrându-te asupra unei chestiuni care vizează planul profesional. Capricornii pot face înţelegeri profitabile sau drumuri care să le fie de folos.




Vărsător:
Pot apărea discuţii aprinse între tine şi o persoană din anturajul apropiat. Recompensele materiale se arată de pe urma muncii depuse în folosul celorlalţi.




Peşti:
Te poţi bucura de unele câştiguri sau de susţinerea unei persoane din anturajul apropiat. Semnul cel mai bun este faptul că Peştii sunt dispuşi să iasă în lume.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS