Horoscopul zilei de azi, 10 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 10 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 10 noiembrie 2011




Berbec:
Ziua de astăzi îţi aduce ambiţie, determinare şi putere. Fii sincer faţă de tine şi pune capăt unor compromisuri, chiar dacă ai sentimentul că pierzi ceva.




Taur:
Îţi poţi permite să-ţi tragi sufletul, relaxându-te în compania cuiva drag. Responsabilitatea şi onestitatea ar trebui să fie literă de lege.




Gemeni:
Este necesar să abordezi orice modificare a planurilor, cu calm şi răbdare. E momentul să te bazezi mai puţin pe alţii şi să ai mai multă încredere în ce poţi tu să faci.




Rac:
Este o zi care poate aduce foarte multe clarificări. Este posibil ca pe parcursul zilei de astăzi să ai sentimentul că nu-ţi sunt recunoscute meritele.




Leu:
Ziua de astăzi începe cu încordare, impulsivitate şi chiar stres. Abia spre seară, revii la o stare mult mai bună, în liniştea căminului.




Fecioară:
Dimineaţă este posibil să te mobilizezi mai greu. S-ar putea să te vezi nevoit să renunţi la unele plăceri şi capricii.




Balanţă:
Este o perioadă propice pentru odihnă şi relaxare. Este posibil ca părinţii să aibă nevoie de sprijinul tău.




Scorpion:
Încearcă să abordezi lucrurile cu mai multă detaşare. Este posibil să te îndoieşti de unele relaţii.




Săgetător:
Este posibil să ai senzaţia că ţi se ascund informaţii. S-ar putea ca cineva să-ţi forţeze mâna pentru a-i da o sumă de bani.




Capricorn:
Probabil că ai nevoie de sprijinul cuiva pentru o investiţie. E posibil să fii nemulţumit de felul în care eşti tratat, mai ales de către şefi.




Vărsător:
Pot exista tensiuni în relaţiile parteneriale sau în relaţiile cu şefii. Seara îţi aduce inspiraţie în ce priveşte un proiect profesional.




Peşti:
S-ar putea ca în prima parte a zilei să faci nişte greşeli la locul de muncă. Pot apărea tensiuni, dezamăgiri, nemulţumiri, din pricina banilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS