Horoscopul zilei de azi, 1 Decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 1 Decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 Decembrie 2011




Berbec:
În prima parte a zilei pot apărea unele fluctuaţii în plan financiar. Zona justiţiei este în continuare tensionată.




Taur:
Te poţi bucura de câştiguri în urma perseverenţei şi dedicării de care dai dovadă. Eşti foarte atent la cei cu care lucrezi, construieşti relaţii durabile cu colegii.




Gemeni:
Ai de îndeplinit sarcini solicitante atât fizic cât şi psihic. În ce priveşte relaţiile profesionale, există în continuare posibilitatea unor răsturnări de situaţie.




Rac:
Încearcă să fii cât mai atent încotro se îndreaptă banii pe care îi dai. În zona muncii există încă aspecte dinamice care pot duce la schimbări bruşte în privinţa activităţii profesionale.




Leu:
Poţi lega o nouă relaţie de amiciţie şi poţi cunoaşte oameni care te inspiră. Atenţie însă la extravaganţe şi excese!




Fecioară:
Poţi avea parte de câteva idei originale şi favorabile unui proiect ce vizează planul profesional. Te preocupă în special banii şi acumulările materiale.




Balanţă:
Eşti pus în situaţia de a gestiona o sumă de bani. Există risc de conflicte în zona muncii, unde se pot produce tot felul de schimbări peste noapte.




Scorpion:
Te poţi bucura de un câştig pentru care nu poţi spune că ai depus prea mult efort. Este un moment prielnic pentru meditaţie, introspecţie şi autoevaluare.




Săgetător:
Alegi să-ţi îndrepţi atenţia asupra partenerului de viaţă. Se pot clarifica nişte neînţelegeri şi se pot consolida nişte relaţii.




Capricorn:
Eşti tentat să cheltui mai mult decât ştii că îţi permite buzunarul. Ai susţinere de la şefi, eşti foarte eficient în tot ce faci, îţi creşte credibilitatea.




Vărsător:
O zi frumoasă, încununată de rezultate bune. Eşti melancolic şi tinzi în repetate rânduri să fugi cu gândul la trecut.




Peşti:
Lucrurile par să se aranjeze în aşa fel încât tu să-ţi dedici timpul celor dragi. Probabil vei fi foarte atent la sursele de câştig.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS