Horoscopul zilei de azi, 31 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 31 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 31 octombrie 2011




Berbec:
Simţi o nevoie puternică de mişcare şi de implicare în tot felul de lucruri. Persoanele dragi Berbecilor riscă zilele acestea să cam fie trase la răspundere.




Taur:
Apar câteva probleme de sănătate pe care este bine să nu le treci cu vederea ci să le tratezi. Taurii pot obţine acum sprijin pentru o serie de transformări profesionale care îi lasă descoperiţi.




Gemeni:
Poţi avea parte de fluctuaţii în plan financiar care vin pe neaşteptate. Gemenii ar fi bine să nu mai arunce pisica moartă peste gard, ci s-o îngroape singuri.




Rac:
Încearcă să eviţi o posibilă polemică între tine şi un superior. Ar fi bine ca Racii să îşi evalueze viaţa din perspectiva altor valori, trecând banii pe un loc secundar.




Leu:
Învaţă să fii ceva mai flexibil şi tolerant cu ideile celorlalţi. O situaţie ce implică un partener (de viaţă, de afaceri) se dovedeşte a fi iluzorie, dezamăgitoare sau confuză.




Fecioară:
Evită în aceste zile investiţiile sau activităţi care implică moşteniri, testamente, acte sau bunuri ale altor persoane. Există un risc major de hipertensiune şi de accelerare a vitezei de circulaţie a sângelui.




Balanţă:
Pot apărea schimbări semnificative în domeniul profesional cât şi cel personal. Faceţi bine şi relaxaţi-vă astăzi!




Scorpion:
O mică problemă de sănătate pare să te ţină departe de planurile tale. A doua jumătate a zilei îi poate lăsa pe Scorpioni şi mai perplecşi şi mai derutaţi în privinţa modului în care se aşează acum lucrurile în familia lor.




Săgetător:
Evită să faci excese indiferent de natura lor sau să cheltui mai mult decât îţi permite buzunarul. Săgetătorii nu ar trebui să încerce acum să judece pe nimeni.




Capricorn:
Eşti pus în situaţia de a alege să te dedici total fie unui proiect în plan profesional, fie familiei. Capricornii devin irascibili, îmbufnaţi, tăioşi la vorbă.




Vărsător:
Apare setea de cunoaştere şi chiar o teamă de inferioritate intelectuală. Vărsătorii pot primi o lecţie dură, care le poate deschide ochii în privinţa caracterului unor persoane.




Peşti:
Hotărăşti să munceşti până la epuizare pentru a obţine ceea ce ţi-ai propus. Mai uşor cu munca pentru că satisfacţiile nu pot fi prea mari astăzi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS