Horoscopul zilei de azi, 30 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 30 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 octombrie 2011




Berbec:
Este posibil să ai sentimentul că eşti folosit. Berbecilor li s-ar putea părea că primesc prea puţin în schimb faţă de cât oferă.




Taur:
Prietenii îţi rezervă tot felul de surprize, nu toate plăcute. Taurii pot obţine acum sprijin pentru o serie de transformări profesionale care îi lasă descoperiţi.




Gemeni:
Există premise pentru schimbări neaşteptate şi răsturnări de situaţie. Gemenii ar putea avea un început de weekend enervant.




Rac:
Ai ceva de finalizat la lucru sau te zbaţi să rezolvi o problemă profesională. Racii s-ar putea să dea acum socoteală pentru nişte bani prost administraţi.




Leu:
Să abordezi lucrurile cu mai multă flexibilitate şi toleranţă. Leii trebuie să se concentreze astăzi mai mult pe propria persoană.




Fecioară:
Vei simţi un soi de uşurare şi vei asista la deblocarea multor domenii din viaţa ta. Fecioarele pot avea acces la o revelaţie, pot fi inspirate, pot concepe o nouă metodă de a face bani.




Balanţă:
Apelează la diplomaţia care-ţi este caracteristică, pentru a găsi o cale de comunicare. Balanţele nu mai sunt dispuse să accepte profitorii în viaţa lor.




Scorpion:
Ia lucrurile mai uşor şi nu-ţi neglija sănătatea. Scorpionii trebuie să înveţe să asculte nevoile celor dragi.




Săgetător:
Un eveniment care urmează să aibă loc în familie sau o investiţie pentru casă îţi poate da mari emoţii. Săgetătorii nu ar trebui să încerce acum să judece pe nimeni.




Capricorn:
Vei începe să te întrebi ce-ţi doreşti cu adevărat, dacă te afli pe o poziţie care corespunde vocaţiei tale. Capricornii sunt nemulţumiţi de ceea ce primesc de la alţii.




Vărsător:
Prima parte a zilei aduce surprize plăcute în plan financiar. Vărsătorii pot să aibă o panoramă asupra vieţii lor şi să vadă motivul pentru care li se întâmplă ceea ce li se întâmplă.




Peşti:
Te poţi afla în ipostaze inconfortabile care au ca subiect banii. A doua parte a zilei le-ar putea aduce Peştilor probleme cardiovasculare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS