Horoscopul zilei de azi, 26 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 26 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 octombrie 2011




Berbec:
Nu întoarce spatele unui prieten sau colaborator la prima abatere. Noi câştiguri financiare şi materiale sunt posibile, prin ascensiune profesională.




Taur:
Lucrurile pot lua o întorsătură neaşteptată la locul de muncă. Este momentul adevărului şi deciziilor ferme, pentru multe relaţii din viaţa ta.




Gemeni:
În prima parte a zilei te poţi confrunta cu încurcături legate de acte. Ai avantajul unei forţe extraordinare de a schimba lucrurile şi de a obţine rezultate foarte bune.




Rac:
Banii şi siguranţa materială par să fie în continuare prioritatea ta. Urmează o perioadă extrem de activă din punct de vedere profesional.




Leu:
Vrei să faci şi să realizezi foarte multe lucruri. Te afli într-o perioadă activă din punct de vedere familial, ceea ce înseamnă că doreşti să faci schimbări de decor.




Fecioară:
Atenţie la tendinţa de a te suprasolicita şi de a neglija sănătatea. Ajung la tine tot felul de informaţii şi adevăruri despre oameni din viaţa ta.




Balanţă:
Nu e momentul pentru investiţii consistente. Ai capacitatea de a rezolva foarte repede tot felul de probleme administrative.




Scorpion:
Poate fi o zi destul de tensionată. Identifici noi surse de câştig în exteriorul tău sau afli noi răspunsuri preţioase.




Săgetător:
Înţelepciunea şi diplomaţia sunt absolut necesare. Astăzi poţi cunoaşte o persoană cu experienţă vastă, care va juca rol de susţinător în proiectele tale.




Capricorn:
Zona banilor este supusă fluctuaţiilor şi chiar răsturnărilor de situaţie. Astăzi te poţi bucura de recunoaşterea rezultatelor tale şi chiar de o propunere.




Vărsător:
Nu e momentul pentru manifestarea orgoliilor şi capriciilor. Există posibilitatea unei schimbări în plan profesional.




Peşti:
Astăzi te mulţumeşti cu rezolvarea unor probleme urgente. Este o zi favorabilă tuturor activităţilor familiale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS