Horoscopul zilei de azi, 25 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 25 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 octombrie 2011




Berbec:
Te concentrezi, în mare parte, asupra unui proiect de ordin profesional. După-amiază se anunţă întâlniri şi dialoguri interesante cu rudele sau prietenii apropiaţi.




Taur:
Munca mai poate aştepta. Bine ar fi să îţi planifici cursuri de autocunoaştere sau de relaţionare cu ceilalţi.




Gemeni:
Dai dovadă de un interes sporit pentru tot ceea ce are legătură cu chestiunile tabu. Te simţi bine şi poţi petrece momente plăcute alături de cei dragi.




Rac:
Dai dovadă de multă înţelepciune. Controversele apărute te pot mobiliza să iei decizii ferme şi să vezi lucrurile aşa cum sunt în realitate.




Leu:
Simţi o dorinţă puternică de a te face util. De reţinut ce idei apar în jurul tău, deoarece unele chiar sunt profitabile.




Fecioară:
S-ar putea să te trezeşti cu buzunarul gol şi cu lucruri prin casă de care ca nu ai cu adevărat nevoie. Chiar dacă apar răsturnări de situaţie, ai încredere că se aranjează lucrurile pe un făgaş mai bun.




Balanţă:
Atenţia îţi va fi îndreptată în mare parte asupra chestiunilor domestice. Răbdarea şi discernământul trebuie să le foloseşti cu prisosinţă.




Scorpion:
Poţi avea parte de o reuşită în cazul în care ai de susţinut un examen oral. Spre seară încercă să îţi rezervi câteva momente de linişte.




Săgetător:
Pot apărea mici nemulţumiri care vizează bunurile personale. Nu se recomandă analize şi consultaţii medicale.




Capricorn:
Evită să adopţi o atitudine critică, exigentă. Spre seară, organizează o întâlnire cu prietenii.




Vărsător:
Doreşti să te odihneşti şi să stai departe pentru câteva momente sau zile de zgomot. Activităţile gospodăreşti îţi cer aportul.




Peşti:
În situaţia în care eşti rugat să împrumuţi pe cineva cu o sumă de bani, asigură-te că îi vei şi primi înapoi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS