Horoscopul zilei de azi, 24 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 24 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 octombrie 2011




Berbec:
În cazul în care eşti pus în situaţia de a face o muncă de echipă sau de a lucra în colaborare cu o altă persoană este bine să te înarmezi cu multă răbdare. Berbecii ar trebui să facă astăzi ceva ieşit din comun, diferit, pentru a combate plictiseala şi monotonia.




Taur:
Este bine să-ţi iei un moment de respiro, să gândeşti pozitiv, să tratezi problema de sănătate în cazul în care apare şi să faci ceea ce te inspiră. Nativii acestei zodii pot să aibă astăzi o criză de emancipare.




Gemeni:
Este un moment favorabil întoarcerii către sine în sensul autoanalizei şi autocunoaşterii. Este o zi în care Gemenii pot face notă discordantă cu restul lumii.




Rac:
Sfârşitul de săptămână poate fi important din punct de vedere relaţional. Racii au parte de o zi în care pot să acţioneze pe cont propriu.




Leu:
Simţi o dorinţă puternică de a te face util în acest sfârşit de săptămână. Leii vor dori probabil să facă astăzi ceva la care familia lor nu vrea să participe.




Fecioară:
Fecioarele primesc oricum oferte, invitaţii, favoruri. Eşti foarte creativ şi te poţi bucura chiar de mici satisfacţii.




Balanţă:
Zona ta de interes este familia. Balanţele pot avea întâlniri neoficiale unde se va încerca cooptarea lor într-un proiect.




Scorpion:
Tinzi să observi până şi cele mai mici şi neînsemnate greşeli. Scorpionii şi-ar putea reorienta tot sprijinul lor către omul drag sau către copii.




Săgetător:
Pot apărea cheltuieli neaşteptate. Mulţi Săgetători se trezesc în situaţia de a face ceea ce nu prea le place.




Capricorn:
Dai dovadă în aceste zile de perseverenţă, răbdare, conştiinciozitate. Capricornii pot astăzi să experimenteze, să facă lucruri pe care nu le-au mai făcut.




Vărsător:
Tinzi să fii introvertit şi puţin comunicativ. Vărsătorii ar trebui să se aştepte la propuneri şi colaborări fructuoase.




Peşti:
Doreşti să faci puţină curăţenie în viaţa ta şi nu este exclus să-i surprinzi pe ceilalţi cu o atitudine radicalistă. Peştii se pot hotărî brusc să aprofundeze un domeniu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS