Horoscopul zilei de azi, 21 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 21 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 octombrie 2011




Berbec:
O zi cu spor în tot ce ţine de drumuri, călătorii, rezolvarea unor probleme administrative. Poţi sesiza o discrepanţă între cum te percep alţii şi cum eşti tu, de fapt.




Taur:
Nu e exclus să te alegi cu mici câştiguri suplimentare de la locul de muncă. E foarte important să-ţi asumi rezultatele şi relaţiile din sfera profesională.




Gemeni:
Ai susţinere de excepţie de la partenerul de viaţă. Nu prea mai eşti dispus să faci compromisuri, iar asta se va vedea.




Rac:
Te bucuri de satisfacţii la locul de muncă. Experienţele provocatoare de astăzi au rolul lor, acela de a te ajuta să vezi ce vrei să faci cu adevărat în continuare.




Leu:
O zi de excepţie, în care farmecul personal este la cote maxime. Unele călătorii se pot anula, unele întâlniri se pot amâna.




Fecioară:
Este o perioadă excelentă pentru a te ocupa de amenajarea locuinţei sau a te implica în activităţi casnice. E momentul să te bazezi mai mult pe tine şi mai puţin pe alţii.




Balanţă:
Este recomandată o atitudine deschisă la relaţii noi. Nu uita că nemulţumirile apar doar acolo unde sunt aşteptări.




Scorpion:
Poţi detecta noi mijloace prin care să-ţi creşti veniturile. Pentru tine, se anunţă o zi destul de agitată la locul de muncă.




Săgetător:
Astăzi pot veni propuneri tentante sau un răspuns favorabil de la o persoană cu care doreşti să cooperezi pe viitor. Entuziasmul tău nu este împărtăşit şi de cei din jur.




Capricorn:
Astăzi poate veni un ajutor providenţial sub formă de veste bună. S-ar putea să realizezi că ţi-ai neglijat multă vreme viaţa personală şi de familie.




Vărsător:
În cadrul conjuncturii astrale de astăzi te simţi în elementul tău. Ziua de azi vine cu tot felul de restricţii şi va trebui să exersezi răbdarea şi detaşarea.




Peşti:
Astăzi conştientizezi care este locul tău într-o colectivitate. Aspectele tensionate te provoacă să-ţi evaluezi corect talentele şi munca.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS