Horoscopul zilei de azi, 2 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop - 2 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 2 octombrie 2011




Berbec:
E o zi potrivită pentru reîntregirea familiei şi pentru revederea părinţilor. Tinzi să fii sensibil la critici.




Taur:
Încearcă să-ţi temperezi impulsivitatea. Taurii pot fi destul de agresivi cu partenerul în încercarea de a-şi impune punctul de vedere.




Gemeni:
Concentrează-te mai mult asupra sarcinilor urgente şi nu neglija nevoia acută de odihnă. Gemenii fac ce ştiu ei mai bine: vorbesc, gesticulează, se mişcă cu o agilitate fenomenală.




Rac:
Racii resimt o mulţumire sufletească, iar în exterior ar trebui să împartă bucurie şi jovialitate. Seara s-ar putea să-ţi aducă veşti, pe cât de neaşteptate, pe atât de grozave.




Leu:
Este esenţial să manifeşti onestitatea şi loialitatea care-ţi sunt caracteristice. S-ar putea ca cei născuţi în această zodie să resimtă oboseala şi stresul care s-au tot acumulat.




Fecioară:
Nu lăsa ca suspiciunile sau neîncrederea, în tine sau în alţii, să decidă în locul tău. Fecioarelor li se poate redeschide o rană mai veche, aşa că cel mai bine ar fi să vorbească cu cineva despre asta şi să încerce să-şi ia o greutate de pe inimă.




Balanţă:
Balanţele se pot trezi în mijlocul unui mic conflict care nici măcar nu le priveşte. Sănătatea merită o atenţie deosebită astăzi, prin evitarea exceselor.




Scorpion:
Astăzi eşti înclinat să cheltuieşti mai mult decât îţi poţi permite. Flexibilitatea este o calitate pe care Scorpionul va fi nevoit să o asimileze astăzi.




Săgetător:
Este posibil să primeşti o veste bună de la o rudă apropiată. Săgetătorii ar trebui să aibă mare grijă la relaţiile cu autorităţile, în special cu legea.




Capricorn:
Te poţi bucura de succes nesperat în ce priveşte întâlnirile de afaceri. Evenimentele din ultima perioadă ar putea să îi conducă astăzi pe Capricorni la nişte concluzii pozitive legate de parteneri.




Vărsător:
În privinţa relaţiilor amoroase sunt posibile mici tensiuni. Vărsătorii trebuie să-şi păstreze calmul, să fie înţelegători şi buni executanţi.




Peşti:
Nu e cazul să te chinui să rezolvi singur toate problemele care te frământă. Peştii vor dori să iasă din rutină, să facă ceva ce şi-au dorit şi, dintr-un motiv sau altul, n-au mai apucat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS