Horoscopul zilei de azi, 1 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 1 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 noiembrie 2011




Berbec:
Doreşti să ieşi în faţă şi să-ţi expui propriile idei şi proiecte. Este o zi minunată pentru a-ţi pune în valoare creativitatea.




Taur:
Alegi să te retragi în plan secund, undeva într-un loc în care te poţi odihni. Gândurile tale zboară către perioada copilăriei şi personajele ei.




Gemeni:
Hotărăşti să aduci modificări, unele dintre ele fiind chiar radicale. Este o zi propice şi pentru formele de şcolarizare pe termen scurt.




Rac:
Îţi fuge gândul la planul profesional tocmai pentru că ştii că un proiect a rămas neterminat. Este un moment excelent de a analiza cu atenţie ce este mai important pentru tine.




Leu:
Se pot răci acum unele relaţii cu persoanele din anturajul apropiat. S-ar putea să constaţi că anumite relaţii sau colaborări nu îţi mai sunt pe plac.




Fecioară:
Hotărăşti că a venit vremea să faci curat în viaţa ta şi chiar să iei unele lucruri de la capăt. Sănătatea este destul de încercată, astfel că odihna trebuie avută în vedere.




Balanţă:
Există o dorinţă foarte puternică de maturizare pe toate planurile. Acordă-ţi momente de linişte pentru a te gândi pe îndelete la informaţiile primite astăzi.




Scorpion:
Este posibil ca acum să ţi se declanşeze interesul pentru tot ceea ce înseamnă tratament naturist sau stil de viaţă mai sănătos. Un prieten te poate ajuta în luarea deciziilor potrivite drumului tău în viaţă.




Săgetător:
Vei simţi semnificativ lipsa banilor. Meditaţia în locuri sfinte este cea mai potrivită pentru sufletul tău.




Capricorn:
Familia îţi poate reproşa că petreci prea puţin timp cu ea. Este o zi excelentă pentru a te ocupa de chestiuni financiare ce vizează banii altora.




Vărsător:
Eşti comunicativ şi dai dovadă de o bună mobilitate la nivel mental. Ar fi indicat să te ocupi de aspectele financiare legate de banii altora.




Peşti:
Evită să pui în risc o sumă de bani sau un bun care nu îţi aparţine. Sunt posibile întâlniri sau discuţii importante cu partenerii de afaceri sau partenerul de viaţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS