Horoscopul zilei de azi, 9 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 9 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 9 septembrie 2011


Berbec
În prima parte a zilei, este aspectat segmentul creativităţii şi al exprimării de sine. Este o zi în care succesul unei afaceri sau al unui proiect pare să depindă de capacitatea ta de a te mobiliza.


Taur
O zi destul de tensionată, mai ales în ce priveşte zona profesiei şi carierei. Veştile nu tocmai grozave care vin astăzi sunt, până la urmă, un impuls benefic, care te provoacă să faci o schimbare potrivită.


Gemeni
Astăzi tinzi să te laşi pradă gândurilor negre şi pesimismului. Odată ce reuşeşti să vezi că toată starea asta este o iluzie a minţii, te vei reîntoarce la starea firească de iubire şi seninătate.


Rac
Relaţiile sociale şi amicale sunt astăzi în centrul atenţiei tale. O zi în care, din punct de vedere mental şi emoţional, poţi călători mult în trecut, pentru a vindeca şi transforma diverse blocaje.


Leu
Poate fi o zi tensionată la locul de muncă, mai ales dacă te încăpăţânezi să demonstrezi că ai dreptate. Fii atent ce documente semnezi, citeşte de două ori conţinutul acestora.


Fecioară
Fii atent cu cine te asociezi, ce semnezi şi cum te vinzi. Vezi ce e de ajustat şi schimbat în atitudinea faţă de muncă şi faţă de bani, vezi cum poţi să-ţi şlefuieşti talentele şi aptitudinile.


Balanţă
Probabil că nu eşti nici foarte vorbăreţ şi nici prea sociabil, mai ales în prima parte a zilei. Este o zi favorabilă introspecţiei şi meditaţiei.


Scorpion
Ziua de astăzi se anunţă destul de complicată. Totuşi, există o oportunitate de a învăţa smerenia, acceptarea, toleranţa, iubirea dincolo de orice aşteptare.


Săgetător
Aspecte tensionate dinspre segmentul documentelor oficiale, contractelor, călătoriilor. Evită orice fel de împrumut sau acord financiar.


Capricorn
Se pare că astăzi tinzi să te concentrezi pe lucrurile care lipsesc din viaţa ta. De asemenea, este posibil ca astăzi să te confrunţi cu consecinţele unor decizii şi acţiuni din trecut.


Vărsător
Tensiunile care vizează mediul conjugal sau casnic se pare că te afectează mai mult decât ai fi crezut. Este o zi încordată, în care tinzi să-ţi faci tot felul de scenarii.


Peşti
Tensiunile din relaţia de cuplu sau dintr-un parteneriat de afaceri nu mai sunt o noutate, însă astăzi ai şansa de a găsi o cale de comunicare. Este posibil să nu obţii finanţarea dorită pentru un proiect sau suma să nu fie cea la care ai sperat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS