Horoscopul zilei de azi, 8 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 8 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 8 septembrie 2011


Berbec
Astăzi eşti interesat în principal de siguranţa materială şi urmăreşti câştigul, indiferent de natura lui, în tot ceea ce faci. Unele greşeli făcute la final de august se cer a fi corectate, iar atitudinea ta faţă de responsabilităţi dar şi faţă de echipă, dictează ritmul de creştere în carieră.


Taur
Te afli într-o perioadă de creştere profesională, în care poţi face un salt semnificativ, iar ziua de astăzi poate juca un rol important în acest sens. Nu mai e timp pentru eschivări, ci e momentul să înfrunţi adevărul despre ce simţi, şi, dacă e cazul, să porneşti pe un drum nou.


Gemeni
Starea ta de spirit poate fi afectată astăzi de gânduri negre, melancolie sau regrete. S-ar putea să fie reluate şi finalizate nişte discuţii sau idei mai vechi.


Rac
Pe fondul unei perioade destul de tensionate, ziua de astăzi este destul de frumoasă, mai ales dacă alegi să ţi-o petreci în cercuri extinse. O idee sau colaborare pe care n-ai fructificat-o în săptămânile trecute, poate să reapară, aşa că fii pe fază.


Leu
În prima parte a zilei, te poţi ocupa de clarificarea unor termeni contractuali, poţi primi veşti de departe, chiar din străinătate. Este foarte important să fii prezent la tot ce se întâmplă, ce semnezi sau discuţi.


Fecioară
În prima parte a zilei, s-ar putea să demaschezi pe cineva sau să afli un secret. Vei avea nişte revelaţii, care te vor ajuta să-ţi asumi un nou început, mai ales în privinţa unei relaţii sentimentale, pe care o vei păstra sau nu.


Balanţă
Până la orele prânzului, comunicarea cu cei din jur poate avea de suferit. Acţiunile caritabile pot fi cu adevărat înălţătoare, aşa că, dacă ţi se oferă ocazia de a da o mână de ajutor cuiva, nu ezita.


Scorpion
Dimineaţa poate fi destul de agitată, cu multe sarcini la locul de muncă. Nu este exclus să auzi o informaţie care a ajuns la tine şi în august, dar pe care nu ai luat-o în seamă.


Săgetător
Ziua începe bine, cu bună dispoziţie şi detaşare de toate problemele. Este recomandat să fii autentic, să priveşti punctul în care te afli cu obiectivitate şi să ai curajul să-ţi asumi un drum nou.


Capricorn
În prima jumătate a zilei, probabil te vei ocupa de nişte probleme personale sau familiale. Nu este exclus ca astăzi să te gândeşti serios la o reorientare profesională sau la începerea unor cursuri.


Vărsător
O zi cu multe întâlniri, conversaţii şi idei, cel puţin până la prânz. Astăzi poţi clarifica nişte termeni de colaborare şi reguli de administrare a unor resurse pe care le ai în comun cu cineva.


Peşti
Banii sunt preocuparea ta principală. Se pare că te apropii de încheierea unui capitol destul de dificil din viaţa ta, în ce priveşte o relaţie conjugală sau parteneriala.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS