Horoscopul zilei de azi, 7 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 7 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 7 septembrie 2011


Berbec
O zi excelentă pentru activităţi care vizează divertismentul, creativitatea şi plăcerile personale, dar şi pentru întâlniri care te inspiră. Încearcă să fii ceva mai tolerant şi nu te grăbi să sancţionezi pe nimeni sau să tragi concluzii pripite.


Taur
Se pare că nu prea îţi poţi permite să leneveşti, pentru că apar destule probleme de rezolvat şi greşeli de îndreptat, la serviciu. O zi cu încărcătură puternică în ce priveşte sentimentele faţă de o persoană dragă.


Gemeni
O zi dinamică şi bogată în întâlniri şi contacte sociale. Astăzi să fii riguros în tot ce faci, să-ţi dozezi cât mai eficient energia şi să-ţi organizezi cu atenţie timpul, astfel încât să poţi răspunde şi solicitărilor familiei.


Rac
Astăzi, accentul este pus pe carieră, pe evoluţia profesională şi socială, dar şi pe banii pe care i-ai putea câştiga în urma acceptării unei oportunităţi noi de afirmare. A venit momentul să-ţi explici de ce anumite relaţii din viaţa ta se termină în acelaşi mod, de ce la un moment dat apar aceleaşi blocaje în comunicare şi neînţelegeri.


Leu
Banii sunt subiectul central al acestei zile. Chiar dacă ai foarte multe idei şi te bucuri de carismă şi magnetism, este foarte important să-ţi conservi cât mai bine energia, să-ţi dozezi efortul eficient şi să îţi acorzi cât mai mult timp pentru odihnă.


Fecioară
Domeniul care te preocupă în mod special, astăzi şi în următoarea perioadă, este cel reprezentat de finanţe. Deciziile luate acum, care vizează în special zona afectivă, sunt de cotitură, în sensul că îţi pot orienta destinul pe un făgaş nou.


Balanţă
S-ar putea să percepi aceste zile ca fiind destul de dificile, datorită blocajelor de comunicare care pot să apară în relaţiile cu şefii, cu un partener sau colaborator. Poate că nu eşti mulţumit de sănătatea ta, de felul în care te-ai îngrijit, de modul în care ţi-ai gestionat timpul şi energia, sau chiar legătura cu Dumnezeu.


Scorpion
S-ar putea să ai unele îndoieli în privinţa unui prieten sau a unei cunoştinţe, deci este un moment în care simţi nevoia să-ţi selectezi prietenii/cunoştinţele, cu mai multă atenţie. O zi extrem de dinamică şi aglomerată la locul de muncă, însă asta nu-ţi displace deloc, pentru că te simţi inspirat şi plin de energie.


Săgetător
Astăzi te bucuri de atenţia tuturor, ca urmare a entuziasmului şi poftei de viaţă de care dispui. Pe de altă parte, chiar dacă în interior ştii foarte bine ce ai de făcut, nu te grăbi să-ţi declari intenţiile şi nici să faci demersuri concrete.


Capricorn
Traversezi o perioadă de reconfigurare a relaţiilor din viaţa ta, prin schimbarea atitudinii, repararea unor greşeli şi transformarea unor tipare de gândire. Oricare ar fi problema, încearcă să o abordezi detaşat, cu înţelepciune şi, mai ales, fără să te abaţi de la principiile morale, asumându-ţi în acelaşi timp, consecinţele.


Vărsător
Este posibil ca astăzi să te simţi inspirat să iei iniţiativa în sensul începerii unei noi colaborări. Este un moment numai bun pentru a reface nişte calcule şi a-ţi schimba priorităţile în materie de investiţii.


Peşti
Te poţi implica în nişte activităţi profesionale aducătoare de beneficii materiale suplimentare. Devine foarte important felul în care te raportezi la lumea înconjurătoare şi în special la persoanele apropiate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS