Horoscopul zilei de azi, 5 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 5 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 5 septembrie 2011


Berbec
Poţi spune lucruri pe care mai târziu le poţi regreta, tocmai pentru că ele pot rupe o relaţie sau întrerupe o colaborare.


Taur
Simţi nevoia de a te retrage departe de mulţime şi zgomot, pentru a medita asupra unei chestiuni personale.


Gemeni
Poate apărea o schimbare neaşteptată în cadrul unui proiect sau o schimbare de job. Familia îţi este alături, însă recomandabil ar fi să taci şi să asculţi mai mult.


Rac
Poate apărea o neînţelegere cu un şef ori coleg. În familie, starea lucrurilor fluctuează destul de mult, astfel că a-ţi găsi o ocupaţie plăcută în care să te refugiezi, ar fi excelent.


Leu
Evită pe cât posibil investiţiile sau implicarea în proiecte care vizează un număr mare de oameni. Detaşează-te de lumea înconjurătoare şi încearcă să te bucuri de ultimele zile ale verii.


Fecioară
Evită negocierile sau implicarea într-un proiect care vizează o sumă mare de bani. Pune-ţi în valoare farmecul în toate activităţile de astăzi.


Balanţă
Este recomandat să petreci ultimele zile ale verii ocupându-te de lucruri frumoase şi plăcute sufletului. Ai grijă mai mult de propria-ţi persoană!


Scorpion
Ai parte de idei originale care merită a fi puse în practică. Sănătatea presupune anumite probleme, de aceea odihna şi prudenţa trebuie să le ai vedere.


Săgetător
Te bucuri de un spirit creativ şi bun gust, iar acestea îmbinate pot naşte lucruri frumoase. Reuşeşti să laşi în voia astrelor chestiunile financiare. Ceea ce este foarte bine!


Capricorn
Evită tot ceea ce ţine de grabă, precipitare sau manifestări impulsive ori necalculate. Totul se va rezolva la momentul potrivit aşa că prioritar acum eşti doar tu.


Vărsător
Eşti favorizat în tot ceea ce înseamnă: comunicare, schimb sau negociere. Totuşi, încearcă să te odihneşti mai mult.


Peşti
Te aşteaptă o săptămână cu noi provocări şi lucruri minunate. Eşti hotărât să-ţi schimbi atitudinea şi modul de abordare a anumitor lucruri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS