Horoscopul zilei de azi, 4 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 4 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 4 septembrie 2011


Berbec
Chiar dacă în general îţi place acţiunea şi mobilitatea, acum preferi să te odihneşti. O plimbare în aer liber, o baie cu arome sau întâlnirile în familie îţi vor oferi momente excelente.


Taur
Ai parte de o zi favorabilă sub aspectul relaţiilor sociale, activităţilor de grup şi relaţiilor de prietenie. Sănătatea este destul de încercată, deci odihneşte-te şi încarcă-te cu energia naturii pe care tu o iubeşti atât de mult.


Gemeni
Nu refuza nicio propunere pe motivul că nu te simţi suficient de pregătit sau competent. O vizită la părinţi sau răsfoitul unui album cu poze de familie ţi-ar aduce multă linişte şi pace în suflet.


Rac
Este o zi favorabilă deplasărilor, călătoriilor în afara graniţelor ţării. Prietenii apropiaţi îţi sunt alături, înconjurându-te cu multă căldură.


Leu
La nivel spiritual/mental sunt favorabile activităţile care vizează zona psihologiei, autocunoaşterii sau dezvoltării personale. O plimbare în aer liber sau contactul cu apa unui râu, te-ar ajuta enorm.


Fecioară
Astăzi tinzi să te raportezi mai mult la ceilalţi decât la propria ta persoana. De notat tot ce vine din partea prietenilor!


Balanţă
Divinitatea îţi întinde o mână de ajutor, tu doar trebuie să o prinzi şi să păşeşti cu mai mult curaj pe drumul vieţii. Totul este în favoarea ta.


Scorpion
Descoperi un nou hobby sau activitate care te inspiră atât de mult, încât se poate transforma într-o adevărată pasiune.


Săgetător
Ziua se dovedeşte favorabilă sub aspectul relaţiilor de familie şi atmosferei din cadrul căminului. Sunt posibile stări revelatoare ce te vor ajuta să îţi redefineşti scara valorilor morale.


Capricorn
Ai parte de multă mobilitate la nivel mental, eşti curios şi datorită acestui aspect poţi afla lucruri care altfel nu ar ajunge niciodată la urechile tale.


Vărsător
Eşti intuitiv, ştii exact cum să plasezi banii şi ce afacere sau proiect merită atenţia ta. Tot ce ţine de locul de muncă se va rezolva favorabil, aşa că îţi poţi permite o zi în care să te ocupi doar de tine.


Peşti
Ştii ce vrei şi dispui de calităţile necesare pentru a reuşi în domeniul care îţi suscită interesul. Totuşi, măsura şi prudenţa trebuie să îţi fie la îndemână.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS