Horoscopul zilei de azi, 30 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 30 septembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 septembrie 2011




Berbec:
Este recomandat să fii sociabil şi receptiv la ce au ceilalţi de spus. Angoasele pot fi prezente, dar încrederea şi acceptarea lucrurilor aşa cum sunt te pot ajuta să-ţi păstrezi echilibrul.




Taur:
Nu e momentul să-ţi manifeşti reticenţa obişnuită la schimbare şi nici să te laşi influenţat de teama de nou. Fii atent la demersurile care ţin de documente, acolo există riscul de a se strecura erori.




Gemeni:
De ceva vreme eşti foarte dornic să schimbi ceva în viaţa ta, să rupi nişte legături cu trecutul, să faci ceva nou. Recomand prudenţă şi cumpătare, mai ales în relaţiile cu şefii sau colaboratorii.




Rac:
Ziua de astăzi aduce noroc nesperat în toate chestiunile financiare care ţin de banii altora. Abţine-te de la reproşuri sau reacţii impulsive, şi încearcă să vezi contextul general.




Leu:
Două lucruri sunt foarte importante pentru tine în acest moment: imaginea şi siguranţa financiară. Este posibil ca astăzi să apară răsturnări de situaţie, schimbări bruşte, în ce priveşte unele proiecte.




Fecioară:
Pe fondul unei perioade pline de decizii importante şi revizuiri ale atitudinii şi modului de gândire, iată că astăzi vine o oportunitate minunată la locul de muncă. Fii atent cum îţi gestionezi stările schimbătoare şi emoţiile intense.




Balanţă:
Farmecul personal irezistibil, simţul umorului, inteligenţa foarte bine pusă în valoare astăzi, pot cuceri foarte uşor persoanele cu care intri în contact astăzi. Recomand prudenţă în timpul unor deplasări sau călătorii.




Scorpion:
Orice animozitate existentă în mediul familial se dizolvă cu uşurinţă astăzi. Oricât de tentat ai fi, evită să te bazezi pe alţii sau să aştepţi sprijin de la ei, ci bazează-te mai mult pe tine.




Săgetător:
Omul potrivit, la locul potrivit! Cam aşa s-ar putea descrie ziua de astăzi, în ce te priveşte. Dacă ai de gând să începi vreo colaborare sau un parteneriat, citeşte cu atenţie termenii aferenţi.




Capricorn:
Vin bani. Şi nu mă refer neapărat la banii pe care-i aştepţi, ci la surse noi de câştig, care vin din senin. Ai nevoie de flexibilitate şi o mare putere de concentrare, pentru a obţine rezultatele pe care le urmăreşti.




Vărsător:
Este o zi axată pe imaginaţie, în care e adevărat că tinzi să te desprinzi de realitate, însă pe de altă parte, ideile care-ţi încolţesc astăzi în minte pot fi foarte preţioase. Flirturile pot fi şi ele prezente, dar sunt trecătoare.




Peşti:
Este o zi importantă, pentru că poţi găsi nişte răspunsuri lăuntrice la o serie de întrebări şi frământări. Nu uita, toate se rezolvă!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS