Horoscopul zilei de azi, 3 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 3 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 3 septembrie 2011


Berbec
Astăzi eşti idealist în tot ceea ce faci şi spui. Simţi nevoia să te repliezi după nişte evenimente solicitante, sau să te ocupi mai mult de planul personal şi mai puţin de cel profesional.


Taur
Nu te lăsa purtat de primul răspuns care îţi vine în minte. Încearcă să fii obiectiv în alegerea făcută.


Gemeni
Concentrează-te asupra lucrurilor pe care le ai de făcut, altfel, din cauza visării excesive pot apărea nereguli sau probleme.


Rac
În cazul în care există probleme cu testamentele sau moştenirile, este indicat să eviţi soluţionarea lor astăzi. Ocupă-ţi ziua de astăzi cu activităţi educative şi relaxante.


Leu
Parcă nimic nu-ţi prieşte, nu ai chef de nimic, nu vrei decât să lâncezeşti, fără să te gândeşti la nimic. Încearcă să eviţi semnarea de contracte sau iniţierea unei colaborări.


Fecioară
Există riscul de a avea o dificultate în concentrare, de aceea evită să-ţi iei sarcini mult prea solicitante. Este o ocazie bună să mai faci puţină curăţenie în cercul de prieteni.


Balanţă
Este o zi în care astrele îţi sugerează că e momentul să stabileşti un echilibru între plăcere şi responsabilitate. Cei mai favorizaţi sunt nativii care lucrează într-un domeniu artistic.


Scorpion
O zi în care multe convingeri se dau peste cap, iar viziunea despre viaţă poate suferi transformări profunde. Lucrurile vor fi mult mai clare mâine şi îţi vei da seama că orice reacţie nelalocul ei este de prisos.


Săgetător
Eşti mult prea visător astăzi iar lucrul acesta îţi poate aduce încetinirea sau chiar întreruperea anumitor activităţi. Totul se rezolvă şi totul are un scop, dar tu ştii asta mai bine decât oricine.


Capricorn
Astăzi ai tendinţa de a cheltui mai mult decât în mod obişnuit. Manipularea celor din jur ar trebui evitată!


Vărsător
Sănătatea merită o atenţie deosebită. Alimentaţia ar trebui să fie una uşoară. Orice idee merită a fi concretizată, oricât de ciudată ar fi.


Peşti
Eşti idealist, sensibil, extrem de receptiv, oscilabil în idei şi păreri. Renunţă să ajuţi cu forţa, detaşează-te, evită să dramatizezi, ai răbdare şi încredere!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS