Horoscopul zilei de azi, 29 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 29 septembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 septembrie 2011





Berbec:
O zi frumoasă sub aspectul relaţiilor sociale şi amicale. În ce priveşte sănătatea, o problemă mai veche se cere rezolvată.





Taur:
Sunt şanse de reparare a imaginii şi credibilităţii profesionale, în cazul în care acestea au fost afectate în ultima perioadă. Nu sunt recomandate investiţiile sau cheltuielile de orice fel.





Gemeni:
Dacă ai corectat câte ceva în modul de a gândi şi ai eliminat o serie de temeri şi gânduri pesimiste, de acum poţi spera la oportunităţi frumoase profesionale. E nevoie să abordezi lucrurile cu calm şi înţelepciune.





Rac:
În următoarele zile sunt premize bune pentru semnarea unui contract, finalizarea unui proiect care-ţi poate aduce o sumă frumoasă de bani. Este posibil să te gândeşti, să cercetezi, să te documentezi, pentru a pune la punct detaliile unei călătorii îndepărtate.





Leu:
Este o zi favorabilă discuţiilor preliminare pe marginea unei posibile colaborări sau planurilor de călătorie împreună cu partenerul de viaţă. Nu lăsa aparenţele sau închipuitele probleme să-ţi umbrească entuziasmul conferit de ideile grozave.





Fecioară:
Te descurci de minune în orice situaţie la locul de muncă. În a doua parte a zilei, reuşeşti să te mai destinzi, în compania unui prieten, care îţi poate da şi un sfat demn de luat în seamă.





Balanţă:
Poate fi o zi dedicată iubirii, chiar dacă în cazul unor Balanţe se poate vorbi despre o iubire secretă sau imposibilă. Te gândeşti serios să faci cumva şi să-ţi reduci activitatea din zona profesională pe viitor.





Scorpion:
Te gândeşti mult la viitor, sau la cum să te desprinzi de o situaţie trecută, de un loc de care te-ai plictisit, sau de o conjunctură familială în care te simţi constrâns. Încearcă să nu forţezi lucrurile, ci lasă-le să decurgă în ritmul lor natural.





Săgetător:
Acum este momentul să faci tot ce e necesar pentru a-ţi atinge scopurile. Atenţie la tendinţa de a-i manipula pe cei din jur şi de a ţine cont doar de propriile interese.





Capricorn:
Există premize foarte frumoase, atât pentru succes profesional, cât şi pentru creşterea veniturilor. Încearcă să nu forţezi pe nimeni să fie cum te aştepţi tu sau să-ţi spună ce vrei să auzi.





Vărsător:
Tendinţa predominantă este să te gândeşti la viitor şi la idealurile tale îndrăzneţe. Tinzi să amplifici toate nemulţumirile pe care le-ai acumulat, să te plângi, să ceri foarte multă atenţie.





Peşti:
Veştile sunt bune în ce priveşte relaţiile cu cei din jur şi în special cu partenerul de viaţă. Ai chef să ieşi, să conversezi, dar nu cu oricine, ci cu persoane apropiate, de încredere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS