Horoscopul zilei de azi, 28 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 28 septembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 28 septembrie 2011





Berbec:
Încă de la primele ore ale dimineţii poţi lua nişte decizii importante. Sunt posibile discuţii şi întâlniri, dar şi drumuri scurte, care îşi ating scopul.





Taur:
Se pot relua discuţii sau idei mai vechi legate de un proiect sau poţi reveni asupra unor decizii legate de un contract. Prin muncă serioasă şi responsabilă, poţi obţine şi un câştig material.





Gemeni:
O zi care poate aduce câteva clarificări în ce priveşte obţinerea unui împrumut. E bine să ştii că acum e foarte important să te bazezi mai mult pe resursele proprii, decât pe ale altora.





Rac:
Nişte probleme familiale sau casnice pot fi rezolvate cu succes, iar sprijinul unei persoane apropiate, în vârstă, poate fi foarte valoros. Spre seară, pot veni veşti bune legate de bani.





Leu:
De rezultatele de astăzi depinde obţinerea unei sume de bani, sau păstrarea veniturilor intacte. O persoană cu care te întâlneşti sau vorbeşti astăzi te poate sfătui foarte bine în privinţa unei probleme presante de la locul de muncă.





Fecioară:
Este posibil ca persoana dragă să vină cu o propunere neaşteptată. Discuţiile, şedinţele, întrunirile, se pot solda cu rezultate bune din punct de vedere financiar.





Balanţă:
În a doua parte a zilei, te simţi bine, priveşti totul mult mai detaşat, te dedici persoanei iubite întru totul, sau îţi satisfaci un capriciu. Proiectând aspiraţiile tale în viitor, poţi afla ce anume ai de făcut şi ce îţi doreşti de fapt.





Scorpion:
Nu este exclus să faci unele schimbări în relaţiile cu anturajul, în sensul de a renunţa la unele relaţii şi a le păstra doar pe cele constructive. Este o zi în care eşti foarte subtil, „mânuieşti” cuvintele foarte bine şi ştii să-ţi aperi interesele.





Săgetător:
Este o zi favorabilă reconfigurării unei afaceri, în sensul regândirii planului iniţial. Astăzi beneficiezi de expunere, eşti foarte vizibil în sfera socială, şi probabil că eşti foarte atent la percepţiile pe care oamenii le au în legătură cu tine.





Capricorn:
În a doua parte a zilei te bucuri de conjuncturi favorabile în plan profesional şi financiar. Stabileşte-ţi priorităţile, ia lucrurile uşor, şi fă-le pe rând.





Vărsător:
Eşti foarte interesat de siguranţă, vrei să ştii pe ce te bazezi în continuare, atât din punct de vedere profesional, cât şi financiar. Flirtul poate fi la ordinea zilei, dar şi planurile legate de viitorul unei relaţii afective.





Peşti:
Îţi doreşti stabilitate afectivă, dar nu cu orice preţ. Dacă ai nevoie de o sumă de bani, adică de susţinere financiară pentru a duce la bun un proiect familial, acum e momentul să cauţi resursele necesare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS