Horoscopul zilei de azi, 27 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 27 septembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 27 septembrie 2011





Berbec:
Un parteneriat sau o asociere îţi poate aduce mai multe satisfacţii decât în cazul unei activităţi desfăşurate pe cont propriu. Spre seară, relaxează-te într-un parc sau cu o baie aromată cu esenţe de portocal.





Taur:
Dacă hotărăşti să pleci la drum, evită să apeşi prea tare pedala de acceleraţie sau să faci unele manevre mult prea bruşte, deoarece pot apărea neplăceri sau chiar accidente. După-amiază, pentru relaxare, este indicată o discuţie pe teme spirituale cu cei dragi.





Gemeni:
În mod aproape paradoxal, există o tendinţă sporită către a cheltui banii pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Vine o vreme în viaţă când suntem nevoiţi să ne ocupăm mai mult de propria noastră persoană decât de ceilalţi, iar pentru tine acum este acea vreme.





Rac:
Este posibil ca cei din jurul tău să te perceapă ca şi cum ai dori să le ordoni anumite lucruri, iar de aici să apară diverse discuţii neplăcute. O persoană dragă îţi poate oferi surprize plăcute.





Leu:
Pari să acorzi o mai mare atenţie asupra stării de sănătate şi alimentaţiei corespunzătoare, mai mult decât în mod obişnuit. După-amiază, alături de membrii familiei, poţi petrece momente plăcute şi interesante.





Fecioară:
Sunt susţinuţi, în special, toţi nativii care lucrează într-un domeniu artistic sau într-un domeniu care solicită în mod deosebit creativitatea. Este o zi excelentă pentru studii pe termen lung sau pentru planuri de călătorii în străinătate.





Balanţă:
Ai tendinţa de a căuta un loc care îţi conferă siguranţă şi care îţi aminteşte de perioada copilăriei ori adolescenţei. E adevărat că acum eşti cam singur, dar este un moment excelent să te ocupi şi de planurile subtile ale existenţei.





Scorpion:
Eşti favorizat în cazul în care doreşti să începi un curs, să dezbaţi un anumit subiect în cadrul unei conferinţe. Spre finalul zilei, acordă-ţi câteva momente de relaxare.





Săgetător:
În plan profesional, o propunere de colaborare îţi poate aduce mai multe satisfacţii decât îţi închipui. Terapiile psihospirituale te pot ajuta cel mai mult.





Capricorn:
Poţi avea satisfacţii în orice tip de activitate doreşti să desfăşori. În a doua parte a zilei, este posibilă o mică petrecere cu cei dragi, unde îi vei molipsi pe cei din jur cu veselia ta.





Vărsător:
O mică problemă de ordin medical poate contribui la nevoia de odihnă. Sufletul tău are nevoie de rafinare şi indicat este să îţi aloci timp suficient pentru plimbări în aer liber, participarea la diverse dezbateri spirituale sau pentru meditaţii în locuri sfinte.





Peşti:
Nu refuza o eventuală propunere de colaborare sau un ajutor venit din partea unei persoane din anturajul apropiat. Spre seară, întâlnirile cu rudele sau prietenii apropiaţi îţi pot oferi momente interesante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS