Horoscopul zilei de azi, 26 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 26 septembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 septembrie 2011





Berbec:
În plan familial pot apărea unele neînţelegeri sau discuţii aprinse. Berbecii ar trebui să fie pregătiţi sufleteşte să afle nişte adevăruri care nu le vor pica prea bine.





Taur:
Eşti avantajat în cazul în care ai de susţinut un examen sau de prezentat o lucrare. Taurii ar trebui să îşi înfrâneze instinctele dominatoare, pentru că vor dori ca totul să iasă aşa cum vor ei.





Gemeni:
Dai dovadă de o bună intuiţie în privinţa modalităţilor de câştig. Gemenii pot să aibă parte de o revelaţie în ceea ce priveşte calea de urmat.





Rac:
Te poţi bucura de unele satisfacţii în plan relaţional intim sau chiar în plan partenerial ori de colaborare. Racii vor face probabil vizite sau vor primi oaspeţi, numai că discuţiile ar putea să degenereze.





Leu:
Lucrurile pe care le-ai lăsat nerezolvate sau neterminate pot fi acum duse la bun sfârşit într-un mod admirabil. Nativii acestei zodii vor avea de furcă cu orgoliul şi e posibil să atragă în jurul lor oameni cu care nu vor fi pe aceeaşi lungime de undă.





Fecioară:
În cazul în care nu eşti încă îndrăgostit există posibilitatea de a întâlni pe cineva de la care să nu îţi mai poţi lua gândul. Fecioarele trebuie să rămână consecvente, dar să nu încerce să impună altora propriile concepţii.





Balanţă:
Preferi să acorzi o atenţie sporită familiei, căminului şi amintirilor. Balanţele s-ar putea să experimenteze o nesiguranţă materială acută, aşa că cel mai indicat e să fie lăsate în pace.





Scorpion:
Există riscul unor polemici sau chiar certuri, însă atâta timp cât există înţelepciune şi diplomaţie în ceea ce faci şi spui, lucrurile nu au cum să iasă altfel decât îţi doreşti. S-ar putea să fie pentru Scorpioni o zi a puterii.





Săgetător:
Este o perioadă propice pentru a găsi metode, căi, mijloace de a spori sau de a învesti resursele băneşti. Săgetătorii trebuie să fie foarte precauţi şi să prevină din timp, mai bine decât să vindece pe urmă.





Capricorn:
Se pot isca discuţii aprinse fie cu partenerul de viaţă, fie cu un colaborator sau asociat în plan profesional. Copiii pot prilejui de asemenea suficiente motive de îngrijorare şi de frământare în sinea Capricornilor, care trebuie ajutaţi să iasă dintr-o stare de debusolare cronică.





Vărsător:
Chiar dacă pari puţin cam distant în ochii celorlalţi, încearcă să-i faci să înţeleagă că ai nevoie de spaţiu pentru a fi doar tu cu tine. Vărsătorii sunt în pragul unor schimbări, care se conturează acum tot mai clar.





Peşti:
Te poţi bucura de reuşita sau concretizarea unui proiect şi tot acum poţi găsi sponsori ori susţinători în cazul în care ai nevoie. Peştii ar trebui să fie mai puţin acizi şi să nu încerce să pună pe toată lumea la punct.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS