Horoscopul zilei de azi, 25 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 25 septembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 septembrie 2011





Berbec:
Ziua de astăzi se anunţă destul de tensionată, în ce priveşte raporturile cu colegii sau cu alte persoane cu care colaborezi. Berbecii ar trebui să fie pregătiţi sufleteşte să afle nişte adevăruri care nu le vor pica prea bine.





Taur:
Taurii sunt inclinaţi să aibă o atitudine de “oameni cuminţi”, “în banca lor”. Este posibil să se reactiveze nişte frustrări, nemulţumiri şi chiar angoase cu privire la relaţia de iubire.





Gemeni:
Tendinţa spre pesimism, neîncrederea în forţele proprii şi nehotărârea te pot trage înapoi, ori de câte ori îţi propui ceva, sau vine spre tine o oportunitate. Atenţie şi la sănătate!





Rac:
S-ar putea ca astăzi să ai senzaţia deseori că tot ce se întâmplă este complet haotic. Racii sunt destul de vulnerabili, pot fi răniţi uşor, aşa că ar fi bine să ocolească discuţiile delicate şi să se concentreze pe conversaţia de complezenţă.





Leu:
Probabil că frustrarea ta cea mai mare rezidă astăzi din faptul că nu poţi să-ţi satisfaci o plăcere personală costisitoare. Leii vor avea de furcă cu orgoliul şi e posibil să atragă în jurul lor oameni cu care nu vor fi pe aceeaşi lungime de undă şi cu care se pare că ar avea ceva de împărţit.





Fecioară:
Nu e nicio noutate faptul că te afli într-o perioadă foarte importantă a vieţii tale, în care ai de făcut alegeri responsabile, pe termen lung. Fecioarele trebuie să rămână consecvente, dar să nu încerce să impună altora propriile concepţii.





Balanţă:
O zi complicată în ce priveşte segmentul comunicării, întâlnirilor, relaţiilor cu cei din jur. Balanţele ar trebui să fie pline de vitalitate.





Scorpion:
Punctul nevralgic al zilei de astăzi este reprezentat de segmentul banilor şi posesiunilor. Scorpionii sunt foarte săritori, vor dori să-i ajute pe cei dragi, se vor pune în slujba celor care au nevoie de ei.





Săgetător:
O zi extrem de provocatoare. Relaţia de dragoste pare a fi într-o fază de revitalizare, iar acolo unde lucrurile nu au fost prea roz în ultima vreme, am putea vorbi chiar de resuscitare.





Capricorn:
Conjunctura astrală de astăzi poate reactiva o serie de inhibiţii, blocaje, temeri. Conştiinţa viitorului se trezeşte dintr-o dată în mintea Capricornilor. Ce să facă? Încotro s-o apuce?





Vărsător:
Nu e momentul să-ţi faci planuri de viitor sau să-ţi propui obiective înalte, bazându-te pe sprijinul altora. Vărsătorii se simt bine, sunt în elementul lor.





Peşti:
Atenţie, este posibil să te laşi prea mult influenţat de aşteptările pe care cei din jur le proiectează asupra ta. Peştii ar trebui să fie mai puţin acizi şi să nu încerce să pună pe toată lumea la punct.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS