Horoscopul zilei de azi, 24 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 24 septembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 septembrie 2011





Berbec:
Eşti ascultat cu interes de prieteni şi de oamenii care-ţi sunt în preajmă. Nu se recomandă începerea unor parteneriate sau colaborări noi.





Taur:
Succesul profesional şi rezultatele la locul de muncă par să depindă de capacitatea de a-ţi propune ţeluri înalte. Ar fi bine să-ţi îngrijeşti sănătatea.





Gemeni:
Dacă ai avut cumva senzaţia că trebuie să te descurci de unul singur, pentru că cei din jur te-au lăsat baltă, astăzi probabil vei primi o lecţie valoroasă. Ceva sau cineva poate pleca din viaţa ta.





Rac:
Încă te mai confrunţi cu amânări sau anulări ale unor întâlniri, încurcături în demersuri ce ţin de acte şi transmiterea informaţiei. Ai nevoie de înţelepciune şi răbdare, pentru a împăca şi responsabilităţile profesionale, dar şi pe cele familiale.





Leu:
Ziua de astăzi îţi aduce ceva mai mult optimism decât în zilele trecute. În trafic, prudenţa este absolut necesară.





Fecioară:
Astăzi s-ar putea să te vezi nevoit să faci tot felul de artificii pentru a face rost de o anumită sumă de bani. Ţi-ar prinde bine să te retragi departe de zgomotul lumii sau să observi mult mai detaşat, evenimentele, de pe margine.





Balanţă:
Comunici cu uşurinţă şi poţi să fii foarte convingător şi entuziast când îţi exprimi ideile. Nu e exclus să iasă scântei, doar pentru că nu-ţi convine ce auzi, ce ţi se spune, ce gesturi fac ceilalţi faţă de tine.





Scorpion:
Astăzi poţi avea noroc de un chilipir, mai ales dacă eşti în căutarea unui obiect pentru casă. E posibil ca organismul să dea semne de oboseală sau o afecţiune netratată corespunzător să se acutizeze.





Săgetător:
Fii atent şi la informaţiile care ajung la tine, adică să asculţi cu atenţie ce au ceilalţi de spus. Ziua de astăzi se poate solda cu nemulţumire, senzaţie de încătuşare, privare de libertate, limitare.





Capricorn:
O zi în care atenţia ta este orientată în special către interior. Ceva te frământă, probabil legat de carieră sau de relaţia cu şefii.





Vărsător:
Nu e momentul să-ţi încarci agenda sau să-ţi propui prea multe sarcini, pentru că eşti destul de distrat. Iar dacă ai de semnat un document important, citeşte-l cu atenţie.





Peşti:
Astăzi te focusezi în mod special asupra carierei. Este o zi în care nu sunt recomandate cheltuielile şi investiţiile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS