Horoscopul zilei de azi, 23 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 23 septembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 septembrie 2011





Berbec
Tocmai ai intrat într-o perioadă favorabilă construirii de relaţii, colaborări şi parteneriate de tot felul. Atenţie la tendinţa de a exagera şi a da lucrurilor o dimensiune mult prea mare.





Taur
Prima parte a zilei poate aduce discuţii cu persoana iubită, în scopul clarificării unor neînţelegeri. Ia lucrurile încet, fă-le pe rând, şi nu uita nicio clipă de tine şi sănătatea ta.





Gemeni
Încă de dimineaţă eşti foarte eficient la locul de muncă, pentru că îţi iei sarcinile în serios. Alţii încep să vadă primele roade ale unui proiect.





Rac
Ziua începe frumos, cu preocupări creative şi gesturi tandre de iubire. E momentul să te uiţi la ce ai în acest moment, din punct de vedere social şi profesional, să pui în balanţă priorităţile şi să faci nişte alegeri care să-ţi sprijine interesele.





Leu
În prima parte a zilei găseşti mijloacele potrivite şi soluţiile cele mai bune, pentru a ieşi dintr-un impas financiar. S-ar putea să fie nevoie de unele schimbări în atitudinea faţă de muncă sau faţă de echipa cu care lucrezi.





Fecioară
Eşti dispus să divulgi o serie de intenţii şi planuri, dar şi o parte din frământările pe care le ai în legătură cu acestea. Urmează o perioadă în care vei căuta să-ţi reinstaurezi autoritatea, mai ales în ce priveşte latura financiară şi materială.





Balanţă
O zi favorabilă, cel puţin în prima parte, câştigurilor provenite din muncă proprie şi suplimentării veniturilor. Este momentul să acordezi modul de a funcţiona într-o relaţie cu nevoile sufletului tău.





Scorpion
Este o zi care te invită la toleranţa faţă de oamenii apropiaţi, sau care ţi-au fost apropiaţi cu ceva timp în urmă. Aşadar, poate e timpul să faci nişte schimbări.





Săgetător
În prima jumătate a zilei, probabil simţi nevoia să stai mai retras, să observi oamenii şi evenimentele stând într-un con de umbră. Sunt posibile schimbări în cadrul relaţiei sentimentale.





Capricorn
Vin veşti şi răspunsuri de la o persoană aflată la mare distanţă de voi, sau de la o instituţie. S-ar putea să începi să vezi care este drumul care ţi se potriveşte cel mai mult, care este vocaţia ta, ce ai nevoie să faci pentru a te simţi împlinit.





Vărsător
Ziua îţi poate aduce irascibilitate, nervozitate, nerăbdare, mai ales în relaţiile cu colegii, dar şi cu rudele. Poţi regândi soluţiile unor probleme, folosind o tactică nouă, bazată pe argumentare solidă.





Peşti
O reuşită profesională care poate apărea spre seară, depinde de atitudinea pe care o adopţi în prima parte a zilei. Este posibil să înţelegi şi să vezi ce trebui schimbat în atitudinea faţă de bani, la ce şi la cine ar fi bine să renunţi, ce calităţi ar trebui mai des explorate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS