Horoscopul zilei de azi, 21 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 21 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 septembrie 2011


Berbec
Este posibil ca astăzi, fie să dezvălui un secret, fie să ai acces la nişte informaţii preţioase. Unor nativi le poate deveni clar dintr-odată ce au de făcut în continuare pentru a-şi creşte credibilitatea şi puterea în plan profesional.


Taur
O zi a reconcilierii cu partenerul de cuplu, sau cu un partener de afaceri. Vin veşti bune, propuneri tentante cu privire la un proiect inedit sau invitaţii cu privire la o vacanţă.


Gemeni
Este posibil ca astăzi să apară o oportunitate frumoasă pe plan profesional, care promite revigorarea financiară şi reinstalarea siguranţei şi stabilităţii. Nu e nevoie decât să fii receptiv şi deschis.


Rac
Ziua de astăzi poate fi frumoasă, atât pe plan sentimental, cât şi în plan relaţional în general. Planurile legate de o călătorie se pot schimba, aşa că e nevoie de flexibilitate.


Leu
Astăzi te vei ocupa de chestiuni ce ţin de cămin, de rezolvarea unor probleme familiale, sau de planificarea unor investiţii. S-ar putea ca cineva să-ţi ofere un sprijin financiar mult mai consistent decât promisese.


Fecioară
S-ar putea ca în relaţiile tale, dar mai ales în relaţia conjugală, să apară un element de noutate. Aşadar, probabil că vei fi mai atent la imagine, la felul în care te exprimi şi te manifeşti, cu alte cuvinte, la etichetă.


Balanţă
Este o zi în care este chiar indicat să te concentrezi asupra unor potenţiale surse de câştig. Schimbările inteligente se soldează astăzi cu beneficii materiale, aşa că merită să te laşi purtat de inspiraţie şi să-ţi faci cunoscute ideile ingenioase.


Scorpion
Ziua de astăzi îţi oferă şanse repetate de a întoarce lucrurile în favoarea ta, mai ales în ce priveşte relaţiile sociale şi amicale. Inspiraţia şi creativitatea sunt la cote maxime, ceea ce înseamnă că este o zi favorabilă oricărui proiect nou, eventual artistic.


Săgetător
O zi care te invită la introspecţie, analiză şi meditaţie. Un eveniment care are loc în familie, o veste neaşteptată sau un succes al unuia dintre apropiaţi, îţi oferă motiv de bucurie.


Capricorn
Se anunţă o zi frumoasă, în ce priveşte relaţiile sociale, care vor fi foarte dinamice. Te simţi apreciat şi important, prezenţa ta este dorită şi aşteptată în cercul de prieteni.


Vărsător
Ai susţinere în ce priveşte afirmarea profesională, prin asumarea rolului de lider. Este necesar să ai încredere în tine şi în potenţialul tău şi să ai curajul de a te afirma şi a-ţi exprima ideile cu voce tare.


Peşti
Este o zi axată pe creştere şi evoluţie personală, prin schimbarea radicală a unor principii de viaţă. Este necesar să ai încredere în tine şi în potenţialul tău şi să ai curajul de a te afirma şi a-ţi exprima ideile cu voce tare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS