Horoscopul zilei de azi, 20 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 20 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 septembrie 2011


Berbec
Sunt posibile schimbări de situaţie, reevaluări, reaprecieri sau chiar încheieri neaşteptate. Plimbările în aer liber sau participarea la activităţi culturale ţi-ar liniştit atât sufletul cât şi trupul.


Taur
Sunt posibile situaţii conflictuale, greu de definit, însă vei reuşi să le rezolvi cu bine. Atenţie la excesele pe care ai început să le faci.


Gemeni
Totul depinde de tine cum gestionezi trăirile interioare. Spre seară, vrei nu vrei, astrele îţi trimit imboldul de a coborî printre pământeni.


Rac
Se pot produce schimbări semnificative în relaţia cu partenerul de viaţă. Poate o reorientare a planurilor financiare ar fi cea mai indicată.


Leu
Deşi consideri că eşti sincer sunt persoane din anturajul apropiat care pot lua lucrurile personal. Prudenţa trebuie să te însoţească în permanenţă.


Fecioară
Sunt susţinuţi acum toţi nativii care îşi folosesc vocea într-un domeniu artistic. Spre seară, e musai să te relaxezi, să te plimbi în aer liber sau să faci nişte exerciţii de respiraţie.


Balanţă
Încearcă să te consulţi mai întâi cu cei apropiaţi ţie şi să eviţi tendinţa de a lua hotărâri pe cont propriu. Spre seară îţi îndrepţi atenţia către locul de muncă.


Scorpion
Este posibil să simţi nevoia unei retrageri către sine, departe de mulţime şi zgomot. Ai grijă de sănătate!


Săgetător
În privinţa investiţiilor încearcă să fii cât mai cumpătat şi să te implici numai atunci când eşti foarte sigur că lucrurile vor evolua în direcţia dorită. După-amiază este nevoie să te ocupi de treburile gospodăreşti.


Capricorn
Tratează lucrurile cu înţelepciune, fără a lăsa egoul să vorbească în locul tău. La finalul zilei relaxează-te cu o carte bună, o baie de aer sau arome şi lasă grijile în seama astrelor.


Vărsător
Dacă alegi să pleci la drum evită pe cât posibil excesul de viteză. O atenţie deosebită ar trebui acordată capitolului financiar.


Peşti
Dai dovadă de o bună intuiţie financiară prin modul în care gestionezi banii pe care îi ai. Relaxează-te în natură, meditând în taină la ce se petrece în jur şi totul va fi bine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS