Horoscopul zilei de azi, 19 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 19 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 septembrie 2011


Berbec
Socializarea pare principala preocupare, aşa că majoritatea timpului ar trebui investită în compania prietenilor. Se simte nevoia unei schimbări iar unele relaţii pot suferi modificări radicale.


Taur
Poţi lua chiar decizia de a schimba semnificativ stilul de viaţă sau de a trece pe o alimentaţie mai sănătoasă. Copiii pot să bântuie în aceste două zile prin jurul Taurilor, fie că e vorba de ai lor, fie de ai altora.


Gemeni
Dai dovadă de multă creativitate, intuiţie şi spirit de iniţiativă, astfel că sunt două zile favorabile afirmării şi exprimării de sine. Gemenii se pot simţi bine în compania rudelor.


Rac
Este bine să eviţi luarea unor hotărâri importante acum, deoarece pot fi alegeri subiective, fără o bază reală. Racii s-ar putea să-i uimească pe ceilalţi cu forţa discursului lor sau cu puterea de convingere nelimitată.


Leu
Fii cât mai precaut şi evită pe cât posibil să apeşi pedala de acceleraţie mai mult decât trebuie. Leii sunt avantajaţi în ceea ce priveşte negocierea şi semnarea contractelor cu clienţii sau partenerii de afaceri.


Fecioară
Este indicat să eviţi excesele de orice fel, în special cele culinare. Nativii au de recuperat conversaţii cu oameni pe care i-au tot ocolit în ultima vreme şi de care le era dor.


Balanţă
Balanţele îşi doresc să fie frumoase, galante, manierate, să facă impresie bună, ce mai, să strălucească. Tinzi să acorzi un interes sporit modului în care te afişezi în faţa celorlalţi.


Scorpion
O veste sau o vorbă aruncată fără a-i fi dată o importanţă prea mare, poate declanşa în tine anumite semne de întrebare urmate de o dorinţă puternică de schimbare. Orice decizii ar lua acum Scorpionii, ele pot dobândi acordul întregii familii, ceea ce acestor nativi ar trebui să le insufle siguranţă.


Săgetător
Sunt două zile de consum energetic pentru Săgetători. Poţi simţi nevoia de a schimba din rădăcini o relaţie de amiciţie sau de a modifica total un proiect.


Capricorn
Poţi să fii un factor de inspiraţie pentru ceilalţi, care ar trebui să ciulească bine urechea la spusele tale. Per total este o perioadă favorabilă în privinţa reafirmării scopurilor şi idealurilor personale.


Vărsător
În cazul în care eşti implicat într-un domeniu care vizează religia sau istoria, poţi avea tendinţa de a susţine într-un mod exagerat un punct de vedere personal. Vărsătorii pot să facă impresie.


Peşti
Peştii ar trebui să îşi şteargă din agendă toate întâlnirile, toate drumurile, toate programările anterioare. Este posibil chiar să ai parte de evenimente care vin să declanşeze în tine o dorinţă de schimbare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS