Horoscopul zilei de azi, 18 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 18 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 septembrie 2011


Berbec
O zi extrem de importantă. Nu ar strica puţină atenţie la ceea ce mâncaţi, excesul de condimente putând să vă dea arsuri la stomac.


Taur
Ziua de astăzi vine să-ţi limpezească măcar parţial situaţia în care te afli din punct de vedere sentimental. Taurii au ocazia să fie în centrul atenţiei.


Gemeni
Probabil că astăzi vei reflecta mai atent la priorităţile tale, la felul în care vrei să-ţi continui viaţa. Sunt, de asemenea, două zile în care Gemenii se pot simţi bine în compania rudelor.


Rac
O zi extrem de importantă pentru relaţiile din viaţă, de aceea ar fi bine săi acorzi atenţia cuvenită. Racii sunt, de altfel, acum foarte abili în manevrarea discuţiilor în direcţia dorită de ei.


Leu
Astăzi se pot relua discuţii pe marginea unui contract. Reproşurile partenerului ar putea fi inevitabile, aşa că se cere clementa din partea lui.


Fecioară
Probabil că astăzi vei avea nişte revelaţii, care te vor ajuta să-ţi asumi un nou început. Fecioarelor li s-ar potrivi de minune o excursie ori o vizită la o rudă apropiată.


Balanţă
Configuraţia astrologică de astăzi te vizează în mod special, exercitând o influenţă puternică asupra personalităţii tale. Balantele ar trebui să fie receptive şi să conteze mai ales pe sprijinul unei femei din viaţa lor care le vrea binele.


Scorpion
S-ar putea ca astăzi să-ţi schimbi atitudinea faţă de prieteni. Scorpionii vor să arate bine şi să facă impresie, mai ales că pot avea ocazia unor invitaţii într-un cadru mai larg.


Săgetător
Evenimentele de astăzi se concentrează în sfera carierei. Una peste alta, sunt două zile de consum energetic pentru Săgetători.


Capricorn
Este de aşteptat ca astăzi să-ţi revizuieşti în profunzime unele principii de viaţă. Poţi să fii un factor de inspiraţie pentru ceilalţi, care ar trebui să ciulească bine urechea la spusele tale.


Vărsător
Te afli într-un moment, pe cât de important, pe atât de dificil, pentru că eşti nevoit să te desprinzi de unele obiceiuri trecute. Vărsătorii sunt apreciaţi pentru cunoştinţele lor care impun respect, pentru comportamentul lor şi pentru rolul de fiinţe sociale pe care-l joacă magistral.


Peşti
Se pare că te apropii de încheierea unui capitol destul de dificil din viaţa ta, în ce priveşte o relaţie conjugală sau parteneriala. Peştii ar trebui să îşi dea seama acum ce atitudine să aibă faţă de partenerul de viaţă, faţă de colaboratori, faţă de studii şi faţă de valorile în care au crezut până acum.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS