Horoscopul zilei de azi, 17 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 17 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 septembrie 2011


Berbec
S-ar putea să simţi sarcinile profesionale ca pe o povară, să ai senzaţia că e din ce în ce mai greu să faci faţă ritmului de lucru. De asemenea, în această perioadă, poţi accesa nişte fonduri sau te poţi bucura de creşterea profitului unei afaceri.


Taur
O zi cu încărcătură puternică în ce priveşte sentimentele faţă de o persoană dragă. Viitorul sună bine, aşa că optimismul te însoţeşte pe tot parcursul zilei.


Gemeni
Astăzi ai nevoie de spaţiu şi intimitate. Sunt prielnice activităţile care vizează zona autocunoaşterii şi a transformării personale.


Rac
Planetele din Fecioară, în zona comunicării şi relaţiilor, fac ca atenţia ta să se îndrepte preponderent către acest segment de viaţă. O zi frumoasă în ce priveşte relaţiile, parteneriatele, colaborările.


Leu
Banii sunt subiectul central al acestei zile. Pe de altă parte, este o zi excelentă pentru a te îngriji de sănătate şi a găsi cauza unei afecţiuni, precum şi remediul aferent.


Fecioară
Te afli într-o perioadă extrem de importantă, cu evenimente care au efect nu doar pe termen scurt, ci poate în toată viaţa ta de acum încolo. De asemenea, o relaţie care stagna până acum, poate să prindă contur.


Balanţă
Astăzi, precum şi în zilele care urmează, vei avea tendinţa să te izolezi. Aşadar, astăzi este de preferat să te implici în activităţi care te pot ajuta să-ţi rafinezi sufletul.


Scorpion
O zi preţioasă sub aspectul relaţiilor sociale şi amicale. Eşti foarte atent la detalii, dacă e cazul să semnezi vreun document important.


Săgetător
Nu te grăbi să-ţi declari intenţiile şi nici să faci demersuri concrete, până la finalul lunii. Concentrează-te astăzi pentru a găsi metode şi mijloace prin care să-ţi faci cunoscute aptitudinile şi munca.


Capricorn
Este posibil că ceva din ce se întâmplă astăzi, îţi probează într-un fel sau altul, moralitatea şi onestitatea. Pot veni veşti bune de departe.


Vărsător
Astăzi s-ar putea să fii pus în situaţia de a cere sprijinul unei persoane apropiate. Nu e momentul pentru acţiuni concrete, pentru ieşire la rampă, sau pentru suprasolicitare.


Peşti
Devine foarte important felul în care te raportezi la lumea înconjurătoare şi în special la persoanele apropiate. Alipirea la un grup sau club este indicată, pentru că astfel poţi cunoaşte persoane interesante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS