Horoscopul zilei de azi, 16 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 16 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 16 septembrie 2011


Berbec
Astăzi faci ce faci şi te plasezi în centrul atenţiei, fie printr-un talent deosebit pe care doreşti să-l pui în scenă, fie printr-un simţ al umorului, uşor exagerat uneori. Adevărul este că ambiţiile sunt mari, iar dorinţele sunt intense, aşa că nu prea îţi stă nimic în cale dacă-ţi pui ceva în minte.


Taur
O zi în care preferi să te relaxezi sau să te ocupi de rezolvarea unor probleme personale sau familiale. E important să păstrezi o doză de detaşare şi să nu pierzi din vedere imaginea de ansamblu, scopul principal a tot ce faci.


Gemeni
Încerci să creezi relaţii armonioase cu prietenii, numai că poţi fi şi ţinta unor invidii, din partea unei persoane din anturajul apropiat. Există o tendinţă accentuată şi spre o oarecare lipsă de scrupule, când vine vorba despre interesele tale.


Rac
Iată o zi în care reuşeşti să pledezi cu succes în favoarea drepturilor tale, financiare sau de altă natură. Respiri pasiune, respiri viaţă, trăieşti totul foarte intens.


Leu
Este o zi în care poţi dizolva multe tensiuni şi neînţelegeri. Se pare că în urma activităţilor pe care le desfăşori astăzi, se poate vorbi şi despre beneficii materiale consistente.


Fecioară
Astăzi se pare că ai nevoie să te simţi protejat, sau să fii ascultat de persoane dragi. Adevărul este că ai nevoie de puţină pasiune în viaţa ta, vrei să simţi că trăieşti, vrei emoţii intense.


Balanţă
O zi exact aşa cum îţi place ţie. Eşti preocupat de siguranţă, îţi doreşti stabilitate emoţională şi materială, cauţi să identifici acel ceva care lipseşte pentru a te simţi astfel.


Scorpion
O zi importantă din punct de vedere profesional. Apar oameni noi şi frumoşi în viaţa ta, în timp ce alţii, cu care nu mai găseşti puncte convergente, pleacă.


Săgetător
Astăzi poţi fi pus în situaţia de a da mai departe ceea ce ai acumulat, din punct de vedere al cunoştinţelor, pregătirii, experienţei. Eşti foarte hotărât să-ţi aperi drepturile, să-ţi aperi cauza, să recuperezi ceva ce e al tău şi ţi se cuvine.


Capricorn
Ai parte de o aventură pasională, fie trăieşti emoţii intense împreună cu jumătatea ta. O zi memorabilă, în care se vor produce în mod sigur nişte schimbări, măcar în atitudine şi gândire, dacă nu şi în exterior.


Vărsător
Se pare că astăzi este foarte important pentru tine felul în care te percep şi te tratează oamenii din jur. Liniştea interioară şi generozitatea te ajută să priveşti cumva de pe margine la viaţa ta şi la ceea ce se întâmplă.


Peşti
O zi frumoasă din punct de vedere profesional. Aşadar, având în vedere aspectele care se formează astăzi pe cer, poţi afla care-ţi sunt prietenii adevăraţi, pe sprijinul cui poţi conta în derularea unor proiecte...

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS