Horoscopul zilei de azi, 15 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 15 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 15 septembrie 2011


Berbec
Este necesar să renunţi la accesele de vanitate şi orgoliu. Astăzi, succesul, indiferent de domeniul vizat, depinde de capacitatea de a gândi pozitiv.


Taur
Pentru tine, ziua de astăzi poate accentua frustrări şi nemulţumiri, chiar angoase, legate de viaţa afectivă. După-amiază sau chiar spre seară, propuneri interesante şi colaborări fructuoase se pot ivi din senin.


Gemeni
O zi în care te gândeşti mult să reiei un proiect. Moralitatea şi integritatea ar trebui să stea la temelia atitudinii tale, pentru a evita neplăcerile.


Rac
Astăzi totul se învârte în jurul banilor, pentru că interesul tău în această direcţie este crescut. Implică-te în orice simţi că rezonează cu tine, pentru că ai vânt în pânze!


Leu
Aspectele tensionate din zona finanţelor ating apogeul astăzi şi s-ar putea ca din anumite motive, veniturile tale să sufere modificări. Canalizează-ţi energia pentru materializarea unor idei şi proiecte ingenioase.


Fecioară
Ziua de astăzi poate fi destul de tensionată. Chiar dacă ai nevoie de spaţiu şi libertate de mişcare, încearcă să-ţi faci timp şi pentru activităţile casnice.


Balanţă
Sunt activate cu precădere relaţiile sociale şi activităţile care implică grupuri mari de oameni care militează pentru un scop comun. Fii prezent la calităţile şi talentele tale şi caută noi mijloace prin care să le pui în lumină şi să le valorifici.


Scorpion
Este posibil să participi la nişte discuţii de culise care vizează unele schimbări de la locul de muncă. Te afli într-o perioadă interesantă, frumoasă, intensă, adică exact aşa cum îţi place ţie.


Săgetător
O persoană tânără, probabil veche cunoştinţă, te poate ajuta să găseşti nişte soluţii ingenioase la problemele tale. Doreşti să fii şi să faci exact ce simţi şi ai chef.


Capricorn
Treci printr-o perioadă destul de agitată, în care lucrurile par să scape de sub control. Evită însă pesimismul şi stai departe de persoanele negativiste.


Vărsător
Astăzi, segmentul banilor devine prioritar, în sensul că pot apărea nişte blocaje sau se pot amplifica unele vechi. De asemenea, e important să promiţi numai ce ştii sigur că poţi face şi să ştii să spui "nu" când e cazul.


Peşti
O zi cu tensiuni interioare puternice, generate de discrepanţa între dorinţa de libertate şi responsabilităţile conjugale sau parteneriale. Dacă ţi-ai propus să revendici nişte drepturi financiare, mai aşteaptă cel puţin o zi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS