Horoscopul zilei de azi, 11 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 11 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 11 septembrie 2011


Berbec
Este o zi în care vei vorbi mult şi ar fi bine să te străduieşti să fii cât mai clar. În ce priveşte sănătatea, e indicat să fii atent.


Taur
Ziua de astăzi îţi oferă şansa de a clarifica nişte neînţelegeri apărute la locul de muncă. În tot cazul, te bucuri de recunoaştere, apreciere şi admiraţie.


Gemeni
Astăzi putem vorbi de bună dispoziţie, entuziasm, dinamism şi inspiraţie pentru nativii din Gemeni. Este o perioadă excepţională pentru carieră, de care ar fi bine să profiţi din plin.


Rac
Este posibil ca astăzi să ai acces la nişte informaţii preţioase. Nu este exclus să primeşti o veste bună de departe sau de la o persoană oficială.


Leu
Astăzi sunt activate relaţiile sociale şi amicale. Ţi se fac reduceri, poţi să eviţi nişte cheltuieli, beneficiezi de tot felul de avantaje.


Fecioară
Ai toate şansele să ajungi la un consens cu un şef. Astăzi, pur şi simplu ai fler de detectiv, iar asta te ajută să ajungi exact la rădăcina problemelor.


Balanţă
Sunt premise bune pentru susţinerea cu succes a unui examen (mai ales dacă îl susţii pentru a doua oară). Lucrurile se aşează de aşa natură, încât îţi conferă un anume sentiment de securitate şi confort.


Scorpion
Reuşeşti să intri în posesia unor informaţii pe care le vânezi demult. De asemenea, astăzi poţi fi foarte prezent la priorităţile tale, poţi vedea foarte clar ce-ţi doreşti, ce te bucură cu adevărat.


Săgetător
E posibil să-ţi aminteşti de nişte prieteni vechi cu care nu ai mai vorbit demult. E recomandat să stai în umbră, să-ţi conservi energia şi să meditezi în linişte la dorinţele tale cele mai aprinse.


Capricorn
Segmentul muncii este prioritar şi aş spune că îţi consumă destul de multă energie. E adevărat că nu stai pe roze cu banii, dar dacă eşti cumpătat, vei reuşi să faci tot ce-ţi propui.


Vărsător
Eşti foarte inspirat şi creativ, ceea ce te ajută foarte mult dacă ai în derulare un proiect artistic. Îndrăzneşte să ieşi în faţă, să îţi exprimi ideile cu putere şi să arăţi de ce eşti în stare.


Peşti
Este un moment favorabil pentru a participa la un curs sau la o conferinţă. La locul de muncă se pare că există în continuare tensiuni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS