Horoscopul zilei de azi, 10 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 10 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 10 septembrie 2011


Berbec
O zi excelentă pentru cei care vor să înceapă noi proiecte în plan profesional. E bine ca în această perioadă să te îngrijeşti serios de sănătate, mai ales dacă sunt probleme cu circulaţia sanguină sau digestia.


Taur
Părinţii pot să iniţieze noi raporturi cu copiii. În privinţa mediului casnic şi profesional, există unele nemulţumiri legate de bani.


Gemeni
Cea mai mare parte a zilei de astăzi, e bine să fie folosită pentru relaxare şi odihnă. Gemenii ar trebui să fie astăzi foarte atenţi la nevoile celor de acasă.


Rac
Zona financiară este supusă tensiunilor, iar nemulţumirile tale ating cote maxime. Nativii acestei zodii pot avea astăzi un sentiment de împlinire în mijlocul celor dragi, care îi implică în planurile lor.


Leu
Se arată o perioadă în care perspectivele financiare s-ar putea să vă preocupe în mod excesiv. Nu forţa lucrurile, încearcă pe cât posibil să-ţi menţii statutul, poziţia, locul de muncă.


Fecioară
Este o zi propice pentru soluţionarea unei probleme contractuale, unei neînţelegeri parteneriale, sau tensiuni conjugale. Ziua în curs nu poate fi decât de bun augur pentru nativii acestei zodii.


Balanţă
O zi cu multe tensiuni şi situaţii complicate, mai ales în ce priveşte domeniul sentimental. Este o zi în care nativii acestei zodii ar face bine să-şi dozeze eforturile şi să se odihnească mai mult.


Scorpion
Zona profesională poate fi supusă tensiunilor, iar problemele apărute aici pot fi destul de greu de gestionat. Nativii acestei zodii pot avea impresia că fiecare vrea câte ceva de la ei.


Săgetător
Probabil că astăzi te vei axa în mod special pe muncă şi pe activităţile de rutină. Săgetătorii ar trebui să culeagă acum laude şi să primească felicitări pentru un talent unanim recunoscut.


Capricorn
O zi numai bună pentru a te ocupa de un proiect creativ, mai ales dacă acesta implică şi expunere publică. Capricornii pot primi informaţii care, puse cap la cap, le pot da o viziune de ansamblu.


Vărsător
Aspectele astrale anunţă necesitatea de a lua nişte măsuri, în scopul de a-ţi pune la adăpost bunurile materiale. Vărsătorii se pot trezi astăzi cu surprize, cu cadouri sau cu invitaţii.


Peşti
Poate fi o zi dificilă la locul de muncă. E un moment propice pentru nativii acestei zodii de a începe o relaţie sau de a lega un parteneriat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS