Horoscopul zilei de azi, 1 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 1 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 octombrie 2011




Berbec:
Ar fi bine să nu-ţi încarci prea mult agenda astăzi, ci să-ţi rezervi mai mult timp pentru relaxare şi odihnă. Poţi descoperi nişte mijloace prin care să aduci nişte beneficii materiale în viaţa ta, sau să ocoleşti, la milimetru, o pierdere.




Taur:
În prima parte a zilei, primeşti sprijin material de la un prieten, sau o veste foarte bună legată de un proiect. Este o perioadă frumoasă, pentru a închega nişte relaţii de colaborare sau chiar o relaţie conjugală.




Gemeni:
În prima jumătate a zilei s-ar putea să ai acces la informaţii care ţi-au fost ascunse, să descoperi cauza ascunsă a unei probleme sau persoana responsabilă pentru aceasta. Nu e cazul să te panichezi, pentru că toate problemele îşi vor găsi căi de rezolvare.




Rac:
O zi preţioasă pentru evoluţie, pentru că într-un fel sau altul ţi se deschid noi orizonturi de cunoaştere. Este o zi cu succes, chiar cu aplauze la scenă deschisă, mai ales dacă activezi într-un domeniu artistic, public sau în strânsă legătură cu divertismentul.




Leu:
Îţi doreşti acea stabilitate şi siguranţă pe care banii ţi le pot oferi, iar astăzi poţi avea o reuşită profesională, dublată de un câştig frumos. Este posibil să ai parte şi de un ajutor nesperat, providenţial, sau chiar de un cadou.




Fecioară:
Atenţia este în continuare îndreptată spre tine şi spre viaţa ta. Aşadar, o după-amiază inspirantă, frumoasă, cu multă iubire împărtăşită şi cu invitaţii tentante venite de la prieteni.




Balanţă:
Nu e nevoie să te gândeşti prea mult pentru a şti ce măsuri să iei într-o situaţie confuză de la locul de muncă. De felul în care ştii să conduci un proiect sau o afacere depind succesul şi câştigul financiar, deloc de neglijat.




Scorpion:
Rezervă-ţi timp pentru persoana iubită, pentru că ar fi păcat să nu profiţi de configuraţia astrală a zilei. Vei putea face paşi importanţi spre împlinirea unei dorinţe, a unui vis.




Săgetător:
Ai vrea să-ţi urmezi intuiţia, glasul interior într-o alegere profesională care bate la uşă, însă parcă ţi-e teamă de reacţiile colegilor, şefului, partenerului, sau altor persoane faţă de care ţi-ai luat nişte angajamente pe termen lung. În schimb, după-amiază, un sprijin nesperat vine de la cine te aşteptai mai puţin.




Capricorn:
În cazul în care ţi-ai programat o întâlnire importantă sau aştepţi un răspuns din partea cuiva, cel mai bine este să foloseşti prima parte a zilei pentru astfel de lucruri. Rămâi calm şi să ai răbdare!




Vărsător:
Este o zi excelentă pentru a pune la punct nişte activităţi restante şi a te achita de nişte responsabilităţi pe care le-ai tot amânat, la locul de muncă. Astăzi poţi descoperi că ai talente pe care nu le-ai văzut până acum, prin urmare merită să fie exploatate.




Peşti:
Ziua debutează frumos, în condiţiile în care eşti foarte ambiţios şi poţi să rezolvi orice problemă, oricât de dificilă, la locul de muncă. Dacă astăzi pleci la drum, fii atent cine-ţi dă semnale că te place.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS