Horoscopul zilei de azi, 4 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 4 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 4 august 2011


Berbec
Luna se află în continuare plasată în zona carierei şi a statutului social, iar aspectul benefic pe care îl face cu Saturn te ajută astăzi să concretizezi sau să stabilizezi un proiect, o afacere ori colaborare. De asemenea, te poate susţine în cazul în care eşti în căutarea unui loc de muncă, sau pur şi simplu doreşti să vorbeşti cu şeful pentru o avansare în funcţie.


Taur
Ai parte în continuare de aspecte pe casa călătoriilor şi a studiilor superioare. În cazul în care alegi să pleci într-o călătorie, să nu fii surprins dacă atunci când te vei întoarce acasă, vei fi însoţit "la braţ" de o altă persoană. De asemenea, dacă până acum ai avut tendinţa de a face sau de a studia ce au dorit alte persoane, este o zi favorabilă pentru a-ţi asculta propriile dorinţe şi, de ce nu, pentru a aplica la o facultate pe care tu ţi-o doreşti.


Gemeni
Astăzi te bucuri de aspecte favorabile în cazul în care ai de rezolvat o chestiune de ordin testamentar sau financiar. Orice activitate care vizează banii deţinuţi sau obţinuţi împreună ori în colaborare cu altcineva este avantajată şi susţinută. De asemenea, la nivel emoţional şi spiritual poţi avea parte de evenimente care te ajută să conştientizezi anumite lucruri ce vor contribui la maturizarea ta.


Rac
O deplasare, o veste, o scrisoare sau un dialog între tine şi o persoană, te poate ajuta atât în plan profesional printr-o concretizare şi maturizare a unei colaborări, cât şi în plan personal printr-o solidificare a relaţiei în care te afli acum. În cazul în care ţi se solicită prezenţa într-un alt oraş sau chiar într-o altă ţară în scopuri profesionale, nu ezita să-ţi îndeplineşti "sarcina", deoarece totul va fi în avantajul tău.


Leu
Toată conştiinciozitatea de care ai dat până acum dovadă la locul de muncă, se va concretiza printr-o recompensa de ordin financiar sau material. De altfel, Luna în tranzit prin casa a 6-a te ajută să duci la bun sfârşit orice sarcină ţi se oferă. Doreşti ca totul să-ţi iasă perfect, eşti perseverent, atent la fiecare detaliu, meticulos, metodic şi exigent cu tine însuţi.


Fecioară
Cu siguranţă nu este o zi pe care să o dedici muncii de rutină şi activităţilor monotone. Ai foarte multe de dăruit, iar un job care să te ţină într-un spaţiu restrâns, închis, nu va face decât să-ţi creeze o stare de tensiune. Sfatul meu este să laşi activităţile importante de la locul de muncă, pe ziua de mâine, iar astăzi să te concentrezi mai mult asupra activităţilor care te inspiră şi prin intermediul cărora îţi poţi încărca bateriile.


Balanţă
Luna îţi tranzitează în continuare casa a 4-a, iar aspectul pe care îl face cu Saturn îţi poate trezi dorinţa de a te cufunda în activităţi ce vizează latura spirituală sau religioasă. De altfel, te bucuri de receptivitate în această direcţie şi poţi avea parte de flash-uri sau evenimente care te ajută să înţelegi mai bine anumite chestiuni de acest gen. De asemenea, pot ieşi la suprafaţă din subconştient amintiri care vor contribui la atmosfera acestei zile.


Scorpion
Luna se află în continuare plasată în zona deplasărilor sau activităţilor care necesită multă mobilitate şi mişcare. Iar aspectul benefic pe care îl face cu Saturn te ajută, pe de o parte, în plan profesional, la concretizarea unui proiect, iar în plan personal, la noi relaţii de prietenie mult mai mature decât cele de până acum. Este de asemenea, o zi favorabilă activităţilor de ordin intelectual, cursurilor, seminariilor, workshopurilor, lucrărilor sau conferinţelor.


Săgetător
Luna se află în continuare plasată în zona banilor, iar aspectul benefic pe care îl face cu Saturn îţi poate aduce satisfacţii de ordin financiar sau concretizări în plan material. Atenţie totuşi la tendinţa de a impune celor din jur ce şi cum să facă. Ai o atitudine puţin posesivă sau autoritară, iar lucrul acesta poate deranja în special pe cei care obişnuiesc să ia lucrurile personal.


Capricorn
Luna se află în continuare plasată în casa personalităţii şi a exprimării de sine, iar tendinţa ta este aceea de a face totul din proprie iniţiativă, fără a cere şi opinia celorlalţi. Saturn din casa a 9-a în aspect cu Luna te ajută să definitivezi nişte studii sau să pleci într-o călătorie pe care ai programat-o demult, sau dacă nu, cel puţin la care te gândeşti de foarte mult timp.


Vărsător
Luna se află în continuare în zona spiritualităţii. De altfel, poate fi o zi în care ai parte de o revelaţie sau de un eveniment ce te va ajuta şi stimula într-o viitoare transformare spirituală şi emoţională. Simţi nevoia de a căuta cărţi sau filme care tratează subiectul autocunoaşterii şi dezvoltării personale. Evită totuşi tendinţa de a visa cu ochii deschişi, deoarece poţi fi acuzat de superficialitate sau inconsecvenţă.


Peşti
Ai parte şi astăzi de o Lună plasată în zona relaţiilor sociale. Iar aspectul pozitiv pe care Saturn îl face cu Luna, îţi poate aduce noi relaţii de prietenie, durabile, pe care te poţi baza şi în care îţi poţi învesti cu încredere sentimentele. De asemenea, în plan profesional, poţi găsi un sponsor sau poţi concretiza un proiect la care te gândeşti de ceva vreme încoace.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS