Horoscopul zilei de azi, 30 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 30 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 august 2011


Berbec
Este o zi fructuoasă, eficientă, cu rezultate foarte bune în plan profesional şi financiar. Spre seară vei reanaliza unele decizii luate în prima parte a zilei.


Taur
Te simţi în elementul tău. Astăzi ştii foarte bine să-ţi urmăreşti scopurile, fiind foarte practic şi creativ.


Gemeni
Poţi găsi răspunsurile pe care le cauţi şi poţi face, în zilele următoare, alegerile potrivite. Succes în luarea deciziilor!


Rac
Relaţiile sociale devin extrem de importante. Se discută mult, se face schimb de informaţii, afli adevăruri pe care nu le-ai ştiut.


Leu
O discuţie cu un şef, o decizie legată de cariera ta, rezultatele foarte bune obţinute într-un proiect, toate duc la creşterea credibilităţii, dar şi a veniturilor.


Fecioară
Beneficiile acestei zile ţin de documentare, cercetare, informare. Ziua este excelentă pentru a relua o relaţie amoroasă.


Balanţă
Câştiguri şi avantaje materiale prin alţii şi/sau de la alţii. Valorifici foarte bine toate resursele pe care le ai la îndemână, astfel încât să ieşi în avantaj.


Scorpion
O zi în care parteneriatele, relaţiile de colaborare şi imaginea publică sunt în prim plan. Este o zi a relaţiilor prin excelenţă, aşa că fii deschis.


Săgetător
Atenţia se îndreaptă astăzi spre sarcinile profesionale, mai ales asupra celor restante. Rezultatele de astăzi îţi pot aduce, pe lângă satisfacţii, şi beneficii materiale deloc de neglijat, pe termen lung.


Capricorn
Se pare că astăzi eşti foarte romantic şi sensibil la orice gest de tandreţe şi iubire. Poţi primi veşti de la mare distanţă sau poţi reorganiza o călătorie romantică.


Vărsător
Este cel mai bun moment pentru a face o analiză obiectivă şi a descoperi ce îţi lipseşte pentru a fi cu adevărat împlinit şi pentru a te simţi în siguranţă.


Peşti
S-ar putea ca astăzi, în prima parte a zilei, să te confrunţi cu situaţii delicate, în cadrul relaţiei cu un coleg sau o rudă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS