Horoscopul zilei de azi, 3 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 3 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 3 august 2011


Berbec
Va trebui să iei o decizie, iar cei din jur nu-ţi vor fi de mare folos. Sfaturile lor s-ar putea să te încurce mai degrabă. Ai încredere în judecata ta; nu te va trăda.


Taur
Va trebui să rezolvi o dispută cu cineva de departe. Nu o să fie simplu, dar ai şanse mari să treci cu bine de această încercare.


Gemeni
Pare că în sfârşit primeşti dragostea după care tânjeai. Ca să te bucuri de ea, trebuie să îţi acordezi corzile sufletului, nu să le întinzi până la rupere.


Rac
Ai încredere în norocul tău! Vei reuşi să depăşeşti obstacolele ce-ţi stau în cale şi să profiţi de oportunităţile care se întrezăresc la orizont.


Leu
Atenţie la numărul 14. S-ar putea să-ţi rezolve o mulţime de probleme dacă vei proceda cu înţelepciune.


Fecioară
O frază auzită mai demult îşi va dezvălui adevăratul înţeles. Chiar dacă la vremea respectivă ţi s-a părut irelevantă, acum lucrurile devin mult mai clare.


Balanţă
Va trebui să faci faţă nedreptăţilor. Cei din jur nu îţi vor acorda prea mult sprijin. Fii tare!


Scorpion
O vreme te vei bucura de echilibru în viaţă. Profită pentru a-ţi reîncărca bateriile.


Săgetător
Nu te lăsa prins/ă într-o rutină obositoare. Te va uza şi te va secătui de energie. Fă ceva neaşteptat; neaşteptat nu doar pentru cei din jur, dar, mai ales, pentru tine.


Capricorn
Norocul ţi-l faci cu mâna ta. E important să te afli în locul potrivit la momentul potrivit, dar e la fel de important să recunoşti oportunităţile care ţi se deschid.


Vărsător
Energia ta creativă este la valori maxime astăzi. Mintea îţi merge cu viteze ameţitoare, noi idei vin cu duiumul. O bună parte din timp ţi-l vei petrece aranjându-le, dezvoltându-le şi chiar încercând câteva.


Peşti
Totul ţi se va părea mai uşor decât de obicei, pentru că mintea îţi este foarte clară acum. Vei rezolva rapid totul, pentru a putea apoi să te dedici ocupaţiilor tale favorite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS