Horoscopul zilei de azi, 29 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 29 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 august 2011


Berbec
Este o zi axată pe comunicare şi deplasări. În ce priveşte sănătatea, o problemă mai veche se cere rezolvată.


Taur
Prima parte a zilei se anunţă extrem de încărcată şi dinamică. Nu sunt recomandate investiţiile sau cheltuielile.


Gemeni
Este posibil ca astăzi să simţi foarte puternic un blocaj apărut în carieră cu mai multe luni în urmă.


Rac
S-ar putea ca unele temeri legate de viitor să fie foarte prezente astăzi. Vei fi mult mai inspirat şi vei găsi soluţii bune la orice problemă.


Leu
Ziua începe cu o efervescenţă de idei, întâlniri, conversaţii cu prieteni. Nu te lăsa întristat de eventuale blocaje financiare existente în prezent.


Fecioară
Această zi se anunţă destul de încordată. În a doua parte a zilei, reuşeşti să te mai destinzi în compania unui amic.


Balanţă
Atmosfera poate fi destul de încordată, mai ales la locul de muncă. Ţi-ai propus multe sarcini pentru astăzi sau apar tot felul de erori de corectat şi probleme de rezolvat.


Scorpion
O zi tensionată, cu multe emoţii, legate în special de un conflict apărut în relaţia de iubire. Cel mai bine este să te concentrezi asupra sarcinilor de serviciu.


Săgetător
Poate exista stres legat de bani, aşa că este accentuată nevoia de siguranţă materială. Atenţie la tendinţa de a-i manipula pe cei din jur şi de a ţine cont doar de propriile interese.


Capricorn
Astăzi ar fi bine să manifeşti răbdare şi precauţie la locul de muncă. Eşti foarte atent la reacţiile celor din jur şi foarte interesat să ştii cum te percep aceştia.


Vărsător
Amplifici toate nemulţumirile pe care le-ai acumulat. Este posibil să te simţi frustrat de faptul că acum nu dispui de bani.


Peşti
Se pare că situaţia ta financiară nu e deloc roz, aşa că probabil vei avea tendinţa să intri în panică la un moment dat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS