Horoscopul zilei de azi, 25 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 25 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 august 2011


Berbec
Unele revelaţii pot fi importante, mai ales dacă vor sta la baza viitoarelor alegeri legate de carieră.


Taur
Chiar dacă acum nu înţelegi de ce unele persoane îţi întorc spatele, iar altele, la care nici nu te aşteptai, te susţin, vei înţelege la momentul potrivit. Doar ia lucrurile cum sunt şi concentrează-te asupra obiectivelor tale.


Gemeni
Ziua de astăzi îţi poate aduce emoţii multe şi contradictorii. Luna se află în continuare în Peşti, în zona puterii şi manifestării ei, aşa că poţi avea multe dorinţe, idei, aspiraţii.


Rac
Poţi avea revelaţii, vise profetice, poţi primi răspunsuri de unde nici cu gândul nu gândeşti, ţi se poate "arăta" o nouă cale pe care să mergi, din punct de vedere spiritual.


Leu
O zi şi o perioadă în care poţi descoperi adevărate comori, atât interioare (talente, resurse, aptitudini), cât şi exterioare, prin exprimarea şi manifestarea calităţilor tale.


Fecioară
Acum eşti mult mai dispus să recunoşti ce îţi doreşti cu adevărat, să alegi cu inima, să afli ce fel de om te-ar putea completa cel mai bine şi te-ar putea ajuta să te desăvârşeşti ca fiinţă.


Balanţă
Poate e timpul să înveţi să delegi sarcini. Sau poate ţi-ar prinde bine un alt program de lucru, ori un alt tip de alimentaţie.


Scorpion
Acceptă toate stările pe care le ai, ele sunt foarte importante, iar după ce se vor cerne şi sedimenta, vor stabili direcţia pe care vei merge pentru mult timp de acum încolo.


Săgetător
Acum e momentul să îţi iei o pauză, să te îndepărtezi de tot ce înseamnă cotidian şi agitaţie, pentru a sta în linişte şi te ocupa de tine.


Capricorn
Zile importante pentru viitorul şi destinul tău. Ajungi la nişte înţelegeri profunde, realizezi rolul multor întâmplări din trecut, faci ordine în relaţii.


Vărsător
Acum e momentul să descoperi noi mijloace prin care să te exprimi, astfel încât să fii şi bine recompensat pentru asta.


Peşti
Trăieşti momente de maximă sensibilitate şi emoţie. Imaginaţia şi inspiraţia sunt la cote maxime.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS