Horoscopul zilei de azi, 24 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 24 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 august 2011


Berbec
Tendinţa partenerului de a cheltui astăzi mai mult decât se cuvine, poate da naştere unei adevărate discuţii contradictorii.


Taur
Există o hiperactivitate în cazul tău, astăzi. Este adevărat că în urma dedicării de care dai dovadă şi a muncii asidue poţi avea parte de un câştig financiar, însă nu merită să-ţi provoci o problemă de sănătate din dorinţa de a-ţi reuşi tot ceea ce-ţi propui.


Gemeni
Evită speculaţiile financiare sau cheltuielile exagerate ori pe lucruri de care nu ai nevoie.


Rac
Tendinţa de a te concentra prea mult asupra propriilor tale dorinţe poate da naştere unor momente de tensiune între tine şi un membru al familiei.


Leu
Sectorul sănătăţii şi al muncii susţinute este cel care îţi dă mult de gândit în aceste zile. În tine se trezeşte dorinţa de a-ţi schimba viaţa într-una "sănătoasă".


Fecioară
Implicarea ta în activităţi de ordin social, ieşirile repetate în oraş sau întâlnirea cu prietenii par să te lase fără bani în buzunar.


Balanţă
Nu sunt excluse planurile creative, implicarea cu sufletul în proiecte ce ţin de dezvoltarea creativităţii copiilor.


Scorpion
Tu ai putea întâmpina dificultăţi în a-ţi pune ordine în toate informaţiile şi în toate cunoştinţele pe care le-ai acumulat.


Săgetător
Ai putea fi tentat să renunţi la tot ce ai, dacă materialul te împiedică să evoluezi. Şi atitudinea rece cu care i-ai tratat pe cei din jur când venea vorba de bani te-ar putea măcina.


Capricorn
Este posibil chiar să apară neînţelegeri între tine şi un asociat. Încearcă să rezolvi totul cu diplomaţie şi înţelepciune.


Vărsător
Ai acumulat mult de la ceilalţi, dar parcă ai vrea să găseşti ceva care să te definească sau care să îţi sporească credinţa şi încrederea în oameni.


Peşti
În cazul în care eşti pus în situaţia de a administra sau gestiona o serie de bunuri materiale, încearcă să acorzi întreaga ta atenţie unei astfel de implicări şi evită să rişti bani care nu sunt cu adevărat ai tăi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS