Horoscopul zilei de azi, 22 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 22 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 august 2011


Berbec
În cazul în care eşti invitat în oraş, nu refuza această propunere, deoarece în mediul pe care îl vei frecventa poţi întâlni o persoană care te poate susţine într-un proiect la care visezi de ceva vreme.


Taur
Asigură-te că ceea ce accepţi să faci pentru bani în plus nu contravine regulilor de ordine interioară de la serviciu şi mai ales, nu ofensează niciun şef.


Gemeni
Ai nevoie de foarte multă libertate şi putere de exprimare, iar curiozitatea de care dai astăzi dovadă te poate ajuta să afli lucruri care altfel ar putea rămâne necunoscute.


Rac
Dai dovadă de un interes sporit pentru chestiuni ce ţin de latura ascunsă a societăţii, tabu sau care au legătură cu psihologia.


Leu
Ai parte în continuare de aspecte frumoase pe casa relaţiilor şi parteneriatelor, motiv pentru care poţi lega noi colaborări în plan profesional sau, de ce nu, începe o relaţia în plan personal.


Fecioară
O zi în care eşti tentat să faci excese culinare sau de oricare altă natură. Încearcă să fii cât mai cumpătat atât în ceea ce faci sau consumi, cât şi în ceea ce spui.


Balanţă
Este o zi favorabilă învăţătorilor sau persoanelor care lucrează cu copiii.


Scorpion
Orice tensiuni, în cazul în care ele există, par acum să se diminueze sau chiar să dispară.


Săgetător
Dai dovadă de inteligenţă şi o curiozitate fără margini. Poţi avea chiar revelaţii şi idei originale care merită a fi puse în practic, concretizate.


Capricorn
Te bucuri de câştiguri financiare sau materiale; fii cât mai cumpătat în tot ceea ce faci sau spui.


Vărsător
Ai parte şi astăzi de aspecte frumoase pe casa personalităţii şi exprimării de sine. Pari să inspiri încredere indiferent de tipul de persoană cu care intri în contact.


Peşti
Evită de a lua alegeri cu adevărat importante, deoarece pot fi privite într-o lumină mult prea optimistă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS