Horoscopul zilei de azi, 21 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 august 2011


Berbec
Este posibil ca astăzi, fie să dezvălui un secret, fie să ai acces la nişte informaţii preţioase, pe care le vei folosi în derularea unui proiect profesional.


Taur
Foarte posibil să remarci că lucrurile care ţi se păreau aproape imposibil de realizat, au mari şanse de reuşită. Dacă te împotmoleşti, cere ajutorul cuiva drag.


Gemeni
Alegi să pleci în locuri retrase unde să îţi permiţi să te avânţi în meditaţie şi contemplare. Nu sunt excluse viziunile şi planurile măreţe.


Rac
Poţi să revizuieşti nişte planuri din trecut şi să cauţi soluţii pentru a le duce la bun sfârşit. Îţi poţi aminti de nişte vise din copilărie la care ai renunţat şi pe care ai vrea acum să le împlineşti. Tinzi spre o anumită poziţie în ierarhia socială şi găseşti resursele şi oamenii de care ai nevoie pentru a-ţi împlini visele.


Leu
Te-ai putea afunda în calcule şi analize să identifici metode prin care să îmbunătăţeşti activitatea colectivului sau să sporeşti veniturile. Ai putea avea parte şi de răsturnări de situaţie când vine vorba de planurile începute.


Fecioară
Probabil că vei fi mai atent la imagine, la felul în care te exprimi şi te manifeşti, cu alte cuvinte, la etichetă.


Balanţă
Este o zi în care este chiar indicat să te concentrezi asupra unor potenţiale surse de câştig, fără însă a-i afecta pe alţii.


Scorpion
În următoarea perioadă, te poţi bucura de sprijin de la persoane din anturajul apropiat şi de la prieteni.


Săgetător
Ţi-ai putea aminti şi de situaţii în care ţi-ai manifestat iubirea în public şi asta a dăunat relaţiei. Şi preferi acum mai multă intimitate, deşi nu te deranjează să ştie lumea că eşti îndrăgostit lulea. Înveţi pe propria piele cât de dăunătoare poate fi invidia.


Capricorn
Este adevărat că la locul de muncă atmosfera pare să fie una favorabilă; relaţia cu colegii este bună chiar dacă există o atitudine competitivă între voi, însă încearcă să eviţi astăzi începerea unei colaborări sau al unui parteneriat.


Vărsător
Fă ceea ce simţi. Cel mai probabil vei alege să faci o călătorie; bucură-te de ea.


Peşti
Nu eşti foarte mulţumit nici de rezultatele pe care le-ai obţinut în anumite proiecte. Se prea poate să îţi fi făcut prea multe iluzii. E momentul să înveţi că, pentru a-ţi împlini nişte vise, nu este îndeajuns să le rosteşti şi să îi pui pe alţii să muncească. Ar trebui să te implici şi tu activ.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS