Horoscopul zilei de azi, 20 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 20 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 august 2011


Berbec
La servici o colegă te poate ajuta să îţi duci la îndeplinire anumite planuri sau proiecte. Poţi începe să fii mai atent la anumite relaţii de parteneriat pe care le ai, întrucât nu toate îţi sunt benefice.


Taur
După prânz, vei găsi exact oamenii şi informaţiile de care ai nevoie, pentru a face primii paşi, în sensul punerii în aplicare a unor idei mai vechi. Sfatul meu este să fii flexibil şi să nu eziţi să ceri sprijin, când ai nevoie.


Gemeni
Încearcă să te detaşezi puţin, pentru a putea privi imaginea de ansamblu, cu mai multă înţelepciune. Seara poate veni cu idei mai bune.


Rac
Nu e momentul să iei decizii pe termen lung, nici să-ţi croieşti acum un nou drum pentru viitor. Sondează terenul, ascultă, găseşte punctele slabe ale unor colaborări, şi gândeşte-te cum să le ajustezi.


Leu
La locul de muncă, există blocaje şi neînţelegeri. Însă e necesar să ai răbdare, să nu forţezi lucrurile, să nu cauţi cu înverşunare soluţii, ci să laşi să fie, să te detaşezi, să aştepţi zile mai fructuoase.


Fecioară
Următoarele trei săptămâni, cât timp Mercur va fi retrograd în zodia ta, vin să-ţi arate ce ai de corectat şi ajustat în atitudinea ta şi în relaţiile tale, astfel încât totul să se rezolve.


Balanţă
Este o zi bună şi pentru îngrijire personală sau pentru investigaţii medicale. Pentru că ai şansa să descoperi cauza reală a lipsei de vitalitate sau o soluţie eficientă de terapie.


Scorpion
Probabil că astăzi vei avea tendinţa să te erijezi în detectiv şi să cauţi sursa tuturor zvonurilor şi tensiunilor. Totuşi, nu te aştepta să afli astăzi adevărul gol goluţ. El se va revela în zilele următoare, puţin câte puţin.


Săgetător
Ai răbdare pentru a evita planurile măreţe care implică bani şi cheltuieli, să fii doar atent la modul în care se derulează lucrurile şi să fii gata să schimbi ce e de schimbat, mai ales în zona profesională.


Capricorn
Cu toate acestea, nu e momentul să iei decizii pe termen lung şi nici să fii prea tranşant în relaţiile cu şefii sau colegii. Ai răbdare, măcar până diseară, când tot tabloul va deveni ceva mai clar.


Vărsător
E momentul să-ţi recunoşti unele greşeli, să-ţi ceri iertare şi să-ţi iei nişte angajamente. Mai ales faţă de tine.


Peşti
Nu prea mai eşti dispus să faci compromisuri, iar acest lucru este unul favorabil pentru tine. Numai că, pe ici pe colo, ar fi necesară puţină răbdare, pentru a te asigura că percepţia ta asupra unor oameni este cea corectă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS