Horoscopul zilei de azi, 2 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 2 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 2 august 2011


Berbec
Nu-ţi da cu părerea despre lucruri de care nu ai habar. Rişti să fi etichetat/ă drept incompetent/ă.


Taur
S-ar putea să te decizi să încerci ceva nou, ceva la care visezi de ceva vreme. Nu ţi-ai mai făcut o bucurie de mult, aşa că nu ezita. Gândeşte-te doar şi la aspectele financiare.


Gemeni
Un anunţ dintr-un ziar sau o revistă îţi va aduce o mare bucurie. Norocul se iveşte când te aştepţi mai puţin.


Rac
Un succes mult dorit e în sfârşit aproape. A venit momentul să-ţi savurezi victoria.


Leu
Va trebui să lucrezi din greu pentru a termina o sarcină primită la serviciu sau la şcoală. Dacă vei da ce este mai bun din tine vei avea şansa să te faci remarcat/ă.


Fecioară
S-ar putea ca lucrurile să nu se întâmple aşa cum ţi-ai fi dorit, dar vei avea conştiinţa împăcată. Tot ce ţinea de tine a fost făcut.


Balanţă
Norocul s-a schimbat în favoarea ta. Profită de toate şansele care ţi se arată.


Scorpion
Din cauza stresului poţi lua cu uşurinţă o viroză. Odihneşte-te cât mai mult; ia-ţi câteva zile de concediu.


Săgetător
Atenţia contează până la ultimul strop. Aminteşte-ţi asta data viitoare când vezi o fântână şi vrei să mergi mai departe. Ar trebui să arunci o monedă în ea şi să îţi pui o dorinţă. Acest gest simbolic îţi va aminti că în tine există visuri care se vor înfăptuite. Acordă-le o şansă.


Capricorn
Chestiuni emoţionale ar putea apărea în centrul atenţiei, dar intuiţia îţi funcţionează la cote maxime azi, aşa că îţi va fi mai uşor decât de obicei să înţelegi sentimentele oamenilor din jur.


Vărsător
Oportunităţi se ivesc tot timpul; poate nu ţi se potrivesc multe dintre ele, dar trebuie să-ţi ţii opţiunile deschise.


Peşti
În perioada următoare vei fi foarte sensibil/ă la atitudinile celor din jur. O să primeşti anumite ştiri din mai multe surse; nu tot ceea ce vei afla sau vedea o să-ţi placă. Încearcă totuşi să nu strici o prietenie îndelungată datorită unor momente de tensiune. Viaţa are suişuri şi coborâşuri. În curând totul va părea doar un vis urât.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS